Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Ε..ρε κατακαημένε ΟΦΗ τι σου΄μελε να πάθεις. Τι είναι τούτοι ρεεε


Ο ΟΦΗ απέκτησε διοίκηση; Το μήνυμα αυτό δεν αναδείχθηκε από την Γενική Συνέλευση των μετόχων στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, που είχε αποκλειστικό λόγο την ανάδειξη νέο σχήματος, που θα τρέξει την ομάδα σε αυτήν την δύσκολη στιγμή.
O επιχειρηματίας Κώστας Κλάδος (ιδιοκτήτης εργοστασίου ζωοτροφών στο Ηράκλειο), ήταν το πρόσωπο, που έκλεψε την παράσταση μόνο από την 9μελή διοίκηση που αναδείχθηκε. Με τα λόγια του, έδωσε ελπίδα στους μετόχους ότι η νέα διοίκηση, θα μπορέσει να βρει από ..τρίτους, τις οικονομικές λύσεις για να τα βγάλει σε πέρας. Οι τοποθετήσεις του ήταν ότι πιο ουσιαστικό αναδείχθηκε από την ψευτοδιαδικασία και οι …άφραγκοι μέτοχοι εκτίμησαν τις αναφορές του, προσφέροντας  ένα μεγαλοπρεπές χειροκρότημα, σε ένα μέλος που δεν έχει αναμιχθεί ποτέ ξανά με τα διοικητικά του ΟΦΗ. Αλλά και με το χώρο του ποδοσφαίρου γενικότερα, ο οποίος τους είπε ..βρείτε εσείς ένα εκατομμύριο και εγώ θα βάλω ..τέσσερα. Ποιος είσαι ρε μεγάλε. Όλες τις ..ζωοτροφές σου να πουλήσεις, δεν πιάνουν τόσα.  
Η νέα διοίκηση
Η νέα διοίκηση του ΟΦΗ,θα είναι τελικά 9μελής και σε αυτήν μετέχουν  οι  Νίκος Μαχλάς, Κώστας Τουγλής, Μιχ. Λελεδάκης,Κώστας Κλάδος,Χάρης Γεωργακάκης,Ανδρέας Μανουσάκης, Μάνθος Πουλινάκης, Νίκος Τσαμπουράκης. Σε αυτούς θα πρέπει να προστεθεί και ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (μέχρι σήμερα ήταν ο Παναγιώτης Σπυριδάκης).
Διαβάστε εδώ όλη την τοποθέτηση του άσχετου περί τα ποδοσφαιρικά αλλά ειδήμονα στα… ζώα, Κώστα Κλάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...