Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Καταργούν τα παλιά …θεσπίζοντας νέα επιδόματα.


 Έχετε την γνώμη ότι μπορεί να αλλάξει κάτι σε αυτό το μπουρδελο; Είστε γελασμένοι. Οι πραιτοριανοί του συστήματος που ονομάζονται δημόσιοι υπάλληλοι θα συνεχίσουν να την γαζώνουν, και δεν πρόκειται να αυτοκτονήσουν.
Αφού κατήργησαν όλα τα επιδόματα φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να θεσπίσουν καινούρια! Ο λόγος για τους δημοσίους υπαλλήλους και το επίδομα… παραμεθόριων περιοχών το οποίο καλούνται να υπογράψουν άμεσα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντ. Μανιτάκης και ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας.
Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Βήματος, η καταβολή του εν λόγω επιδόματος (ύψους 100 ευρώ μηνιαίως) σε δημοσίους υπαλλήλους που υπηρετούν σε απομακρυσμένες περιφέρειες της χώρας ή σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες αναβλήθηκε προεκλογικά, καθώς οι αντίστοιχοι υπηρεσιακοί υπουργοί είχαν αποφασίσει ότι πρέπει να θεσπιστούν ενιαία κριτήρια προκειμένου να μην δημιουργούνται φαινόμενα άνισης μεταχείρισης υπαλλήλων που υπηρετούν σε περιοχές με ανάλογα χαρακτηριστικά.
Στο πλαίσιο αυτό ζήτησαν να προσδιορισθούν αρχικά τα σχετικά κριτήρια για τους δικαιούχους και εν συνεχεία να υπογραφούν οι αποφάσεις για την εκταμίευση των χρημάτων. Έτσι, οι πραιτοριανοί του συστήματος σε …απομακρυσμένες και προβληματικές περιοχές θα λάβουν το ετήσιο επίδομα των 1.200 ευρώ από την …γερμανική κυβέρνηση.
Αλλοίμονο στους ελεύθερους επαγγελματίες εμπόρους βιοτέχνες,   συνταξιούχους, και τους ιδρωτικούς υπάλληλους.
                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...