Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Όποια πέτρα και αν σηκώσεις …κάποιον ..Καψή θα βρεις.


Την  είδηση την βρίσκουμε στην εφημερίδα «Παρόν της Κυριακής» και μας λέει ότι ο ΔΟΛ... κατήγγειλε τη σύμβαση εργασίας που είχε με τον Παντελή Καψή και του δίνει σαν αποζημίωση λες και ειναι μαρουλόφυλα πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ. Όπως μας λέει το ίδιο δημοσίευμα όσο εργαζόταν στον ΔΟΛ ο Π. Καψής αμειβόταν με 18.014 ευρώ τον μήνα. Να θυμίσουμε ότι ο Καψής πρωτοστάτησε σε ένα βίαιο πρόγραμμα «εξυγίανσης», του ΔΟΛ το οποίο περιλάμβανε απολύσεις, μειώσεις μισθών, αναδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων κ.α Αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι 94 απολυμένοι όταν έκλεισε τον εκδοτικό οίκο «Ελληνικά Γράμματα»
Ο Π. Καψής υπήρξε υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος στην δοτή κυβέρνηση Παπαδήμου. Είναι γνωστό ότι ο ίδιος ήταν προσωπική επιλογή του τροικανου Λουκά Παπαδήμου. Άλλωστε το συγκρότημα Λαμπράκη (με ισχυρό άντρα τον Σ. Ψυχάρη σήμερα) έχει πάντα ισχυρούς δεσμούς με όλες τις κυβερνήσεις, και όλες τις ΔΟΛοπλοκίες  Μην ξεχνάμε ότι ο Γιάννης Καψής ξεκίνησε ως φέρελπις δημοσιογράφος του Συγκροτήματος Λαμπράκη και κατέληξε υπουργός Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ για να βάζει φαρδιά πλατιά τις υπογραφή του για τις βάσεις την ίδια ώρα που έλεγε στους χαχόλους αντίθετο., ενώ ο γιος του, ο Μανώλης Καψής είναι το... φερέφωνο κάθε μνημονιακής επιλογής,και ο αδελφός του, ο Παντελής, για τον οποίο κάνουμε λόγο, πήρε κυβερνητικό πόστο, αφού σαν διευθυντής των εφημερίδων του ΔΟΛ, «Τα Νέα» και «Το Βήμα» υποστήριξε με πάθος τον διορισμό του Λ. Παπαδήμου σαν πρωθυπουργού απαξιώνοντας εντελώς το όνομα του Φ. Πετσάλνικου που είχε ακουστεί να διεκδικεί την ίδια θέση

Τώρα η καινούργια δουλειά του είναι στο να θέσει τις υπηρεσίες του στην διάθεση του εφοπλιστή Αλαφούζου, αρθρογραφώντας στην «Καθημερινή». Αν εκεί ο μισθός του θα υπερβαίνει τα 18.000 ευρώ που έπαιρνε στον ΔΟΛ δεν το ξέρουμε, πάντως χλωμό μας φαίνεται να λάβει κι από κει όταν φύγει πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ αποζημίωση).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...