Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Τους πέταξαν ότι είχαν στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ.




Ένα πλακάτ που κράτησε πολίτης απέναντι από την εξέδρα των επισήμων , το οποίο ανέγραφε "Θέλουμε πίσω την αξιοπρέπειά μας" και τους μαθητές του Λυκείου Ν. Αλικαρνασσού να υψώνουν τη γροθιά τους, την ώρα που περνούσαν μπροστά από τους επίσημους, και η Φυγάδευση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Γιώργο Δεικτάκη και του Διοικητής της ΥΠΕ Αντώνη Γρηγοράκη από τα σκαλοπάτια πίσω από το άγαλμα του Βενιζέλου, προκειμένου να μην υπάρξουν εντάσεις στο χώρο της παρέλασης, δίνουν το στίγμα του κλίματος στην παρέλαση του Ηρακλείου. Ο κ. Δεικτάκης προσήλθε στον χώρο κατάθεσης στεφάνων υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αλλά και υπό τις έντονες αποδοκιμασίες των πολιτών, οι οποίοι του πέταξαν και πλαστικά μπουκάλια
Χαρακτηριστικό είναι το ότι κανείς βουλευτής ή εκπρόσωπος της αυτοδιοίκησης, ούτε καν ο Περιφερειάρχης ή εκπρόσωπος των Δικαστικών αρχών δεν παρευρίσκονται στην επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο στην πλατεία Ελευθερίας.
Στην εξέδρα των επισήμων βρέθηκε  και  ο αφέντης- Δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι των στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών, ενώ κανένας από τους μαθητές που παρέλασαν δεν γύρισε το κεφάλι στην πλευρά της εξέδρας.
Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...