Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Εάν νομίζετε πως έτσι θα χτυπήσετε την Χρυσή Αυγή, σας… γέλασαν.



Γράφει το γνωστό Έθνος:
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Α' Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γρέγος, αν και υπάλληλος στον Δήμο Θεσσαλονίκης, δούλευε ως «πορτιέρης» στα νυχτερινά μαγαζιά του Παν.Σαξώνη, βασικού κατηγορουμένου για την υπεξαίρεση-μαμούθ των 51,4 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του δήμου.
Την αποκάλυψη έκανε χθες ο υπάλληλος της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου, Φ. Σκαμπαρδώνης, καταθέτοντας ως μάρτυρας στη δίκη για το σκάνδαλο, που συνεχίστηκε για 11η μέρα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

Ο Γρέγος είναι δημοτικός υπάλληλος, από το 1991, χρονιά που προσλήφθηκε και ο Σαξώνης, ενώ πέρασε κι αυτός από την Ταμειακή Υπηρεσία του δήμου. Στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ο κ. Σκαμπαρδώνης επιβεβαίωσε ότι ο Σαξώνης απασχολούσε στα νυχτερινά μαγαζιά του έναν αριθμό δημοτικών υπαλλήλων. Στην επιμονή του Γ. Δημήτραινα, πρώην  γγ του υπ. Δικαιοσύνης και συνηγόρου ενός εκ των κατηγορουμένων, να κατονομάσει κάποιους από αυτούς, ο μάρτυρας ανέφερε τον Αντ. Γρέγο.
-«Αυτός τι δουλειά έκανε εκεί;»
-«Θα έρθει να καταθέσει»
-«Όχι, δεν θα έρθει. Είναι βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου»
-«Δούλευε ως πορτιέρης!».
«Τον ήξεραν όλοι»
 

Για αυτό θα ανεβαίνει συνεχώς η Χρυσή Αυγή. Γιατί εκτός του ότι την διαφημίζετε ασύστολα με αυτό τον τρόπο, είσαστε ανίκανοι να αντιπαρατεθείτε με πολιτικούς όρους.

Λέτε για τον κάθε Γρέγο που ήταν..πορτιέρης την στιγμή που είναι σε όλους  γνωστό, πως όλοι οι βουλευτάδες και λοιποί πολιτικοί είναι ..πορτιέρηδες των πάσης φύσεως εργολάβων και λοιπών τρωκτικών.
Ποιος μπορεί να γίνει βουλευτής εάν δεν έχει την… εύνοια κάποιου εργολάβου η τρωκτικού του δημόσιου χρήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...