Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Φυγόστρατος "κρύβει"… φυγόστρατο;



Διαβάζουμε ότι κατατέθηκε ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ... ΥΠ.ΕΘ.Α., κ. ΠΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ...!!! για παράβαση καθήκοντος του κ. Υπουργού, μια και ο κ. Παναγιωτόπουλος  «εξάντλησε» πλέον τον χρόνο με τις αλλεπάλληλες... κοροϊδίες του σε ότι αφορά τον ανυπότακτο διαρκείας, τέως Βουλευτή και εκπρόσωπο του... ΛΑΟΣ, Κ.Αιβαλιώτη.
Ούτε την Εισαγγελική παραγγελία σεβάστηκε ο ΥΠ.ΕΘ.Α. κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος --πού τον υποχρέωνε να βγάλει από τα σκονισμένα συρτάρια τού γραφείου του τον αόρατο φάκελο Αιβαλιώτη, πού σημειωτέον έχει υπογράψει ο Αρχηγός Στρατού, για να είναι ήδη από τον Ιούλιο φαντάρος.
Αρνείται πεισματικά  αλλά και κρυπτόμενος να υπογράψει την στράτευση Αιβαλιώτη, ο οποίος επί μία δεκαετία εξαπατούσε τις Στρατιωτικές Αρχές με πλαστά έγγραφα για να αποφύγει την στράτευσή του ή στην χειρότερη για αυτόν περίπτωση να υπηρετήσει μόνο 45 ημέρες όπερ και επέτυχε.
Τί μπορεί να συμβαίνει και τουλάχιστον διακινδυνεύει ο κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος μία «παράβαση καθήκοντος» για λογαριασμό του Αιβαλιώτη;
Απλά έχει και αυτός απαλλαγεί της στράτευσης λόγω….. και φοβάται μία δριμεία  επίθεση από τον ….έτερο αστράτευτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...