Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Τι κάνεις Αντώνη; Kουκιά ..σπέρνω.



Πέρασε πριν από λίγο, από την Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, και επίσημα, η τοποθέτηση στη θέση  του διοικητή της ΔΥΠΕ Κρήτης, του πολιτευτή της Νουδουλας  δικηγόρου Αντώνη Γρηγοράκη, μετά την επίσημη ανακοίνωση από το Υπουργείο Υγείας, Οι νέες διοικήσεις των υπηρεσιών υγείας επελέγησαν από την κυβέρνηση, προ ημερών.
Στην επιτροπή , που προεδρεύει ο Δημ.Κρεμαστινός, πάντως έγιναν πολλές ερωτήσεις στον Ηρακλειώτη δικηγόρο που τους...τρέλανε με τις απαντήσεις του.
"Και τι σχέση έχετε εσείς κύριε Γρηγοράκη με την ιατρική;"  ρώτησε μεταξύ άλλων με ύφος ένας βουλευτής  λες και δεν ήξερε πως ήταν επιθυμία – εντολή του Σαμαρά η τοποθέτηση του.
"Πώς δεν έχω; Ο αδερφός μου είναι γιατρός απάντησε με νόημα ο χωρατατζής Γρηγοράκης και έσπευσε να τους πει και ιστορίες από το χωριό του, τους Βώρους που ένας μπακάλης έκανε το...γιατρό και τον φώναζαν σε όλα τα περιστατικά! Κι αυτό εξαιτίας του ότι ένας...ξάδερφός του στις Μοίρες ήταν γιατρός! Λίγο είναι;

Έτσι μετά το …βόλεμα του Δεικτάκη στην θέση του περιφερειάρχη, ήρθε και η σειρά του έτερου αποτυχημένου πολιτικού  Γρηγοράκη να …βολευτεί .

Η αξιοκρατία σε όλο της το μεγαλείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...