Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Ποιο ήταν το… αντίδωρο , για να μην πείτε τα ονόματα ;



Ο Χαρδαβέλλας λέει ότι πρόκειται για μια αποκάλυψη-βόμβα που θα κλονίσει τα ίδια τα θεμέλια της κυβέρνησης? «Φοβάται να πει το όνομα; Πρόκειται για τον αδελφό του Σαμαρά».
Για ένα ζήτημα ηθικής τάξης που αγγίζει τα ανώτατα κλιμάκια της πολιτικής, και δείχνει ότι –την ώρα που ο κόσμος πεινάει, την ώρα που οι αυτοκτονίες έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο- η οικογενειοκρατία καλά κρατεί.
Οι ίδιοι άνθρωποι που καταδικάζουν σε θάνατο ολόκληρα τμήματα της ελληνικής κοινωνίας, δρομολογώντας τα σκληρότερα μέτρα από γενέσεως ελληνικού κράτους, είναι οι ίδιοι που ευνοούν προκλητικά «ημετέρους». Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μάλιστα, η πρόκληση ξεπερνά κάθε όριο, καθώς οι ευνοούμενοι είναι μέλη της ίδιας τους της οικογένειας. Δηλαδή, κύριε… κορυφαίε, τα αδέλφια μας είναι πιο ίσα από τον μέσο Ελληνα πολίτη; Την ώρα που υποχρεώνετε τους πάντες να σφίξουν το ζωνάρι μέχρι λιποθυμίας, για τον αδελφό σας περικοπές δεν υπάρχουν;
Eπίσης  Νέα «επικαιροποιημένα» στοιχεία (δεν)αποκαλύπτει ο Lykavitos.gr τόσο για την λίστα Λαγκάρντ, αλλά και για αυτή του Λιχνεστάιν.

Πιο συγκεκριμένα, στην λίστα Λαγκάρντ, μεταξύ άλλων υπάρχουν:

-Σύζυγος πρώην υπουργού της Κυβέρνησης Καραμανλή, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει σε μια πολύ σοβαρή υπόθεση που προκάλεσε την πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή.

-Κόρη πασίγνωστου Έλληνα καλλιτέχνη η μητέρα της οποίας, είχε πολιτική εμπλοκή με την κυβέρνηση Παπανδρέου

-Ιδιοκτήτης μεγάλης και ιστορική ελληνικής δισκογραφικής εταιρείας
, που αποτελεί σημείο αναφοράς στην ελληνική μουσική βιομηχανία.

Στην δεύτερη λίστα, αυτή του Λίχνεστάιν, όπως μάθαμε, υπάρχουν τα ονόματα των τριών τέκνων-κόρη και δύο υιοί-κορυφαίου έλληνα μεγαλοεργολάβου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...