Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Καλά που νομίζετε ότι βρίσκεσθε; Σε ευνομούμενη χώρα;



Μηνυτήρια αναφορά κατά των πρώην υπουργών Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου και...Ευάγγελου Βενιζέλου, αλλά και σε βάρος των πρώην και νυν επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Καπελέρη, Ιωάννη Διώτη και Στέλιου Στασινόπουλου κατέθεσαν τη Δευτέρα το πρωί τρεις πολίτες της Αθήνας.
Η μήνυση, σύμφωνα με πληροφορίες του directnews.gr κατατέθηκε στο γραφείο του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, ο οποίος διεξάγει ήδη προκαταρκτική εξέταση για το θέμα αυτό.
Οι μηνυόμενοι καταγγέλλονται για τους σκαναλώδεις χειρισμούς που έκαναν στην υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ» και εγκαλούνται, μεταξύ των άλλων, για τα αδικήματα της υπεξαγωγής εγγράφου σε βαθμό κακουργήματος, της απιστίας σε συνδυασμό με το νόμο περί καταχραστών του δημοσίου χρήματος, της έκδοσης ψευδούς βεβαιώσεως, της κατάχρησης εξουσίας και της παράβασης καθήκοντος.
Στη μηνυτήρια αναφορά αφού αναλύεται διεξοδικά το ιστορικό της υπόθεσης - όπως αυτό προκύπτει από δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου αλλά και από επίσημες δηλώσεις των “πρωταγωνιστών” - ζητείται από τον εισαγγελέα να διατάξει την άρση του φορολογικού και τραπεζικού απορρήτου των εμπλεκομένων και να προχωρήσει στην απαγόρευση εξόδου από τη χώρα καθώς πρέπει να θεωρηθούν ύποπτοι για τη διάπραξη νέων αξιόποινων πράξεων.
Τη μήνυση υπογράφουν η συνταξιούχος εφοριακός Αλίκη Κυριακάκη και οι επιχειρηματίες Οδυσσέας Τηλιγάδας και Ελένη Διαμαντοπούλου, ενώ δικηγόρος της υπόθεσης είναι ο Γιάννης Απατσίδης.
Διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο της μήνυσης.

Σε οποιοδήποτε ευνομούμενο κράτος, θα είχε ήδη συλληφθεί ολόκληρη η ληστοσυμμορία Παπαδήμου – Βενιζέλου – Παπανδρέου – Σαμαρά – Αβραμόπουλου – Βορίδη – Διαμαντοπούλου – Παπακωνσταντίνου – Γερουλάνου – Κουτρουμάνη – Σαχινίδη.
Στη ψευδεπίγραφη εταιρεία αξιοποίησης της περιουσίας του Δημοσίου, ότι περιουσιακό στοιχείο είχε απομείνει στη ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, την οποία οι απατεώνες αντισυνταγματολόγοι ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας, έχουν βαφτίσει σαν ιδιωτική, ενώ χρησιμοποιούταν για …Δημοσίου συμφέροντος σκοπούς.

Oι απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου της ληστοσυμμορίας Παπαδήμου, όχι μόνο έδρασαν ανθελληνικά, ΜΟΛΙΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6-5-2012, αλλά ΕΒΑΛΑΝ ΤΣΟΝΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥΣ σε ΦΕΚ (ΤΕΥΧΟΣ Β’ ΑΡΙΘΜΟΣ 1363 / 2012), το οποίο ήταν τελειωμένο στη σελίδα 21984 !!!!!!!
Έτσι οι θρασύτατοι ληστές, πρόσθεσαν άρον-άρον, τις σελίδες με «αριθμούς» 21984α – 21984β – 21984γ — 21984δ!!!! Είναι επίσης αξιοπρόσεκτο, ότι στη πρεμούρα τους, έκαναν ηλίθιο υπολογισμό και η «σελίδα» 21984γ περίσσεψε και έμεινε λευκή!

Στις 26 Απριλίου 2012 δημοσιεύεται το ΦΕΚ υπ΄αριθμόν Φύλλου 1363 το οποίο μπορείτε να το αναγνώσετε και εσείς στο site του εθνικού Τυπογραφείου.
Ελάχιστες μέρες πριν γίνουν οι εθνικές εκλογές που δεν ανέδειξαν τελικά νικητή οι Υπουργοί: Σαχινίδης, Διαμαντοπούλου, Βορίδης, Παπακωνσταντίνου, Κουτρουμάνης και Γερουλάνος αποφάσισαν να ιδιωτικοποιήσουν ουσιαστικά το δημόσιο στο σύνολό του, και την όλη απάτη συνεχίζει ανερυθρίαστα ο ..πατριώτης Σαμαράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...