Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Πάτε καλά ρε τραγοπαπαδαριό .Μήπως πρέπει να πέσει ξύρισμα;



Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση περί πτώχευσης της Εκκλησίας, που θα αναγκαστεί σύντομα να σταματήσει τις πληρωμές του προσωπικού της και να προχωρήσει σε απολύσεις βγαίνει στην φόρα ότι προκηρύχθηκε στις 5 Οκτωβρίου διαγωνισμός, και στην προκήρυξη καταγράφονται με εξαντλητική λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν τα εγκόλπια, τα οποία προορίζονται για δώρα του Αρχιεπισκόπου στους υψηλούς επισκέπτες του. Σύμφωνα το religiousnews.gr, Υπάρχουν οδηγίες και κατευθύνσεις για τις πέτρες που πρέπει να χρησιμοποιηθούν στα εγκόλπια, την καθαρότητα του ασημιού και το πλακίδιο στην οπίσθια όψη με την υπογραφή του Αρχιεπισκόπου.
Η παραγγελία περιλαμβάνει και άλλα ιερατικά σύμβολα, όπως αρχιερατικές ράβδους και σταυρούς, καθώς και εικόνες, ασημένιους δίσκους και καντήλια.
Η περιγραφή του Αρχιεπισκόπου για τη δραματική οικονομική κατάσταση της Εκκλησίας έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τις απαιτήσεις της παραγγελίας των εγκολπίων.
Πάντως, όπως ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος έχει πει, σε λίγο τα χρήματα που διαθέτει η Εκκλησία δεν θα επαρκούν για να πληρωθούν ούτε οι μισθοί των 300 υπαλλήλων της, αλλά για τα δώρα …χρήματα υπάρχουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...