Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Αύριο όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στην Κρήτη. Για να δούμε, το ...πράσινο νησί θα γίνει μαύρο;



Για μια νέα «Μάχη της Κρήτης» προετοιμάζονται οι αστυνομικές δυνάμεις του νησιού, λόγω της περιοδείας σε Χανιά και Ηράκλειο τεσσάρων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, η οποία ξεκινά αύριο Σάββατο από τα Χανιά. Συγκεκριμένα οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Χρήστος Παππάς, Νίκος Μίχος και Κώστας Μπαρμπαρούσης, θα επισκεφθούν – όπως έχει ανακοινωθεί από την Χ.Α. – στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου τα γραφεία του κόμματος στην οδό Τζανακάκη στα Χανιά, όπου και θα ....μιλήσουν σε ψηφοφόρους του κόμματος. Ωστόσο ήδη από τις 4 το μεσημέρι, άλλοι κουκουλοφορείς των Χανίων έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση κατά της Χρυσής Αυγής στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, σε απόσταση λίγων μέτρων από τα γραφεία του κόμματος.

Με δεδομένα τα επεισόδια που έλαβαν χώρα σε αντίστοιχες συγκεντρώσεις σε άλλες πόλεις της χώρας, και ότι οι αναρχοκουκουλοφόροι είναι ..κράτος στα Χανιά και Ηράκλειο  η αστυνομία έχει τεθεί σε συναγερμό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα αποκλειστούν όλοι οι δρόμοι γύρω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και μάλιστα σε μεγάλη έκταση. Στόχος των αστυνομικών δυνάμεων είναι να μην υπάρξει "θερμή επαφή" μεταξύ των δύο πλευρών και για το λόγο αυτό τα μέτρα ασφαλείας προβλέπεται να είναι δρακόντεια.



Τα όργανα πάντως άρχισαν από απόψε .Μέλη της «Αντιφασιστικής Πρωτοβουλίας Χανίων» κατέλαβαν τα γραφεία του καναλιού «ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ» διαμαρτυρόμενοι για την επίσκεψη βουλευτών της Χρυσής Αυγής αυριο στην πόλη.
Λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι οι διαμαρτυρόμενοι μπήκαν στα γραφεία του σταθμού και ανέβασαν στη συχνότητα βίντεο με αντιφασιστικά μηνύματα,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...