Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Όσοι μπορείτε, βοηθήστε την Αλέκα διότι… είναι …άφραγκη.



Μετά τον Τσίπρα  που δεν πληρώνει το χαράτσι της ΔΕΗ, αλλά κατακεραυνώνει όλους όσους δεν το πληρώνουν (βλέπε επίθεση μέσω της Αυγής στον Αλαφούζο) και η Αλέκα Παπαρήγα ομολόγησε ότι δεν το πληρώνει.

«Και εγώ δεν έχω πληρώσει το χαράτσι. Καταρχήν, υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν να το πληρώσουν... Εδώ έχουμε ένα σπίτι που μπορεί να είναι και 40 – 50 χρόνων, το οποίο μπορεί να έχει χάσει και την πραγματική του αξία -όχι μόνο λόγω κρίσης, ποιος αγοράζει σήμερα σπίτι 40 χρόνων- και πληρώνουμε χαράτσι. Το σπίτι που μένω εγώ, για παράδειγμα, είναι 50 χρόνων. Τι να κάνω;" είπε η Αλέκα μιλώντας στο ραδιόφωνο και συνέχισε

"Θα μας φορολογήσεις, θα βάλει τη φορολογική κλίμακα, μια φορολογία πρέπει να πληρώνουμε, ανάλογα με τα εισοδήματα και βεβαίως τα περιουσιακά στοιχεία. Επομένως, ήταν μια μορφή αντίστασης αυτή. Βεβαίως, τώρα, όταν βάλουν το χαράτσι και το πάρουν από την σύνταξη, θα μου το πάρουν. Είναι άδικο.

Είναι μια μορφή πάλης... Πώς θα δημιουργήσουμε προϋποθέσεις να αλλάξει ένας νόμος;... Ο λαός έχει διάφορα “όπλα” στα χέρια του, την απεργία, την διαδήλωση, την ψήφο... Δεν μπορείς να παραιτηθείς από ορισμένα όπλα. Δεν πληρώνω το χαράτσι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...