Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Πορεία στη Χερσόνησο με ρόπαλα και κουκούλες



Οι βουλευτές του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης, Χρήστος Παππάς, Γιώργος Γερμενής και Νίκος Μίχου βρίσκονται στην Κρήτη, χθες μίλησαν στα Χανιά χωρίς να συμβούν παρατράγουδα, και σήμερα δίνουν το παρόν στη συγκέντρωση του κόμματος στο ξενοδοχείο Belvedere της Χερσονήσου του «γνωστού» Σκουλή .
Όμως ξεκίνησαν πριν από λίγο πορεία στον κεντρικό δρόμο της Χερσονήσου, περίπου 100 άτομα, που κρατούν ρόπαλα, φορούν κουκούλες και φωνάζουν συνθήματα κατά των αστυνομικών και των Χρυσαυγιτών, ενώ επί ποδός βρίσκεται η αστυνομία με δύο διμοιρίες, που έχει στήσει οδοφράγματα, αποκλείοντας το ξενοδοχείο σε ακτίνα 150 μέτρων διότι στη Χερσόνησο από νωρίς βρέθηκαν μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση οπαδών της Χρυσής Αυγής που βρέθηκαν μπροστά στα μπλόκα των αστυνομικών, οι οποίοι "περνούν από κόσκινο" όσους ζητούν να περάσουν.
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μαζί με οπαδούς του κόμματος επιχείρησαν να περάσουν το μπλόκο της αστυνομίας για να έρθουν ... τετ α τετ με τους αντιεξουσιαστές.

Συμβαίνει τώρα: Δύο χιλιάδες Εθνικιστές στην Χερσόνησο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...