Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Το άφησε το θέμα στην ..Μέρκελ, ο δούλος της



Πριν από 15 περίπου μήνες, οι Γερμανοί αναφερόμενοι στην Ελληνική κρίση και στην αδυναμία του πολιτικού προσωπικού να εφαρμόσει όσα ζητούσαν είχαν πει ότι ''Χρειαζόμαστε κάποιον να μιλάει Ελληνικά αλλά να μην είναι με τους Έλληνες''. Τον άνθρωπο αυτόν τον βρήκαν προσωρινά στο πρόσωπο του πρώην Πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου, ο οποίος όμως δεν μακροημέρευσε παρά το γεγονός ότι αποτελούσε τον εκλεκτό των συστημικών ΜΜΕ και πολλοί στο πρόσωπό του έβλεπαν τον Έλληνα Μόντι. Ήταν βλέπετε αμερικανόθρεφτος,
Φαίνεται όμως ότι τα άτομα με τα προσόντα αυτά, που συνοψίζονται στο ''Να μιλάει Ελληνικά αλλά να μην είναι με τους Έλληνες'', κλωνοποιήθηκαν, και πρόεκυψε ο ..Στουρναρας.
Το Υπουργείο Οικονομικών, επικεφαλής του οποίου είναι ο κ. Στουρνάρας που μιλάει Ελληνικά, προσέλαβε την Ντοϋτσε μπανκ για τη διαδικασία επαναγοράς των Ελληνικών ομολόγων. Δηλαδή το ανάθεσε στην …Μερκελ.
Η σχετική φημολογία επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο από το REUTERS.
Μαζί της επιβεβαιώνεται και η άποψη ότι η Ελλάδα αποτελεί πλέον ,επίσημα και απροκάλυπτα, ένα γαμημένο Γερμανικό προτεκτοράτο.
 Φυσικά η πανίσχυρη Γερμανική Τράπεζα θα εισπράξει και αμοιβή για τις υπηρεσίες που θα προσφέρει στο Ελληνικό δημόσιο για την επαναγορά των ομολόγων, μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καλα και εμεις τσαμπα πανηγυρίζαμε για την εκταμίευση της δόσης ?ΒΡΕ τους απατεώνες .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...