Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Το ..ακριβότερο πήδημα όλων των εποχών.



Ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, που ήθελε να το παίξει γαμίκος Ντομινίκ Στρος Κάν κατέληξε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με την καμαριέρα... του Sofitel της Ν. Υόρκης, Ναφισάτου Ντιαλό, που τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση.
Λεπτομέρειες της συμφωνίας, που δηλώθηκε ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου του Μπρονξ, λέγεται ότι καλύπτονται από δήλωση εμπιστευτικότητας.
Ο Στρος Καν είχε συλληφθεί στη Νέα Υόρκη τον Μάιο του 2011, μετά από καταγγελία της Ντιαλό, η οποία υποστηρίζει ότι της επιτέθηκε στη σουίτα του ξενοδοχείου.
Οι εισαγγελείς αρχειοθέτησαν την ποινική υπόθεση, κρίνοντας ότι η Ντιαλό ήταν αναξιόπιστη.
Ανώνυμες πηγές κοντά στον Στρος Καν, τους οποίους επικαλείται η γαλλική εφημερίδα Le Monde, λένε ότι σκοπεύει να καταβάλει στην Ντιαλό, $ 6 εκ. (4,6 εκατ. ευρώ).
Οι πηγές αναφέρουν ότι το μισό ποσό θα καταβληθεί από τον ίδιο και το άλλο μισό θα το δανειστεί από τη κερατωμένη σύζυγό του, Αν Σινκλαίρ, με την οποία χώρισαν επισήμως τον περασμένο μήνα.
Μετά την απόσυρση των ποινικών κατηγοριών, η 33χρονη Ντιαλό, υπέβαλε αστική αγωγή για άγνωστο ποσό αποζημίωσης κατά του Γάλλου πρώην πολιτικού. Ο Στρος Καν, 63 ετών, χαρακτήρισε την αγωγή δυσφημιστική και απάντησε με δική του αγωγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...