Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Άρχισαν τις προβοκάτσιες για τους εργαζόμενους στο Μετρό. Τώρα …θυμήθηκαν ότι τους…. Διόρισαν



-"Ο ελληνικός λαός έχει κάνει τεράστιες θυσίες. Εξαιρέσεις δεν μπορώ να επιτρέψω. Άλλωστε, τα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν ανήκουν σε συντεχνίες, στον λαό ανήκουν, που έχει δικαίωμα να τα χρησιμοποιεί και όχι να τον ταλαιπωρούν από το πρωί  μέχρι το βράδυ", είπε ο Γερμανοτσολιάς πρωθυπουργός και ξεκαθάρισε:
"Γι' αυτό ας το καταλάβουν όλοι. Τα λάθη του παρελθόντος δεν θα ξαναγίνουν. Ξεκάθαρες κουβέντες".
Και οι δρόμοι ανήκουν στον λαό ρε προδότη αλλά τους παραχώρησες στους εργολάβους όπως και όλα τα άλλα του… λαού, που  παραχώρησες στους τοκογλύφους.
Αλλά ξεχάσαμε ,ανήκουμε στην Ευρώπη. Όμως ρε ξευτίλα η Ευρώπη πληρώνει μισθούς αξιοπρέπειας όπως μπορείς να δεις παρακάτω εάν δεν το γνωρίζεις.
Οι απολαβές εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς του Λονδίνου που μπορούν να φθάσουν ακόμη και τις... 61.218 στερλίνες ετησίως, ποσό που ισοδυναμεί με τους μισθούς αναπληρωτών διευθυντών σχολείων και μάνατζερ του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Βρετανίας. Όπως αποκαλύπτεται από στοιχεία της υπηρεσίας Transport for London, τα οποία επικαλείται σε περυσινό δημοσίευμά της η Daily Telegraph, ο βασικός μισθός των εργαζομένων στον υπόγειο σιδηρόδρομο (tube) είναι 42.424 στερλίνες. Στο ποσό αυτό προστίθενται 1.361 στερλίνες για υπερωρίες και 13.151 στερλίνες σε εργοδοτικές συνταξιοδοτικές εισφορές...Οι οδηγοί κερδίζουν επίσης μπόνους εξυπηρέτησης της τάξης των 250 στερλινών που δίδεται σε όλους τους υπαλλήλους, ανάλογα με το επίπεδο ικανοποίησης των επιβατών. Στα προνόμια των οδηγών προστίθεται το δικαίωμα των δωρεάν ταξιδιών-με την σύντροφο ή την σύζυγο- ύψους 4000 στερλινών ετησίως.
Οι οδηγοί του υπόγειου σιδηροδρόμου κερδίζουν βασικό ετήσιο μισθό γύρω στις 44.545 στερλίνες συν επιδόματα» Ωστόσο ο διευθυντής του υπόγειου δικτύου σιδηροδρόμων, Νάιτζελ Χόλνες, αρνείται ότι το ύψος των απολαβών είναι μεγάλο και αντιθέτως υποστηρίζει ότι αντανακλά τις ιδιαιτερότητες του επαγγέλματος και το δύσκολο ωράριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...