Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Στην κατοχή είχαν ..βουβή άδεια από τον Χίτλερ, τώρα έχουν …επίσημη από τον …Σαμαρά.



Εννιακόσια σαράντα επτά ενεχυροδανειστήρια και καταστήματα αγοράς χρυσού, άνοιξαν την τριετία 2010-2012, σύμφωνα με τα στοιχεία Μητρώου Φορολογουμένων.
Αναλυτικότερα, το 2010 έκαναν έναρξη 81 επιχειρήσεις με το συγκεκριμένο αντικείμενο, ενώ...δηλώθηκε και η έναρξη λειτουργίας 28 υποκαταστημάτων.
Το 2011 έκαναν έναρξη 198 επιχειρήσεις και δηλώθηκε και η έναρξη 121 υποκαταστημάτων.
Το 2012 έκαναν έναρξη 274 επιχειρήσεις και δηλώθηκε και έναρξη 245 υποκαταστημάτων.
Το σχετικό έγγραφο διαβιβάστηκε στη Βουλή, μετά από ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ , Δημήτρη Κυριαζίδη.
Επίσης ότι, παρά την αύξηση του ενδιαφέροντος για έναρξη ενεχυροδανειστηρίων, τα στοιχεία των εισοδημάτων τους κινούνται εξαιρετικά χαμηλά.
Η παραβατικότητα

Το ποσοστό παραβατικότητας που ξεπερνά το 60% διαπιστώθηκε στους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος σε ενεχυροδανειστήρια. Το ΣΔΟΕ σε 292 ελέγχους διαπίστωσε 1885 παραβάσεις.

Κατά τα λοιπά Απόλυτα επιτυχές κρίνεται το εθνικό επενδυτικό προσκλητήριο, που έχει καλέσει ο Αντ. Σαμαράς.

Ο Δαυίδ, φεύγει για Λονδίνο. Ο Φιλίππου, για Λουξεμβούργο. Και ο Κυριακόπουλος, την κάνει με ελαφρά βηματάκια με μεταφορά της έδρας της S&B.
Ποιός ο κ. Κυριακόπουλος πρώην πρόεδρος του ΣΕΒ, που σε στιγμές εθνικού  επενδυτικού προσκλητηρίου παίρνει την εταιρεία του και την κοπανάει,

Την εταιρεία του, που τόσα χρόνια εκμεταλλεύεται, αξιοποιεί τον ορυκτό πλούτο του τόπου, που έχει καταντήσει σεληνιακό τοπίο τη μισή Μήλο, που ρυπαίνει την χώρα του.

  Ποιός ο κ. Βιδάλης (θυμόσαστε το θέμα για τον άνθρωπο του Τζ. Σόρος; ) που έχει διοριστεί σε μια τόσο σημαντική θέση από τον Αντ. Σαμαρά.   Για ποιόν ΣΕΒ μιλάμε .Τον Σύνδεσμο ο πρόεδρος του οποίου έχει στήσει επενδυτικό fund στο Λουξεμβούργο και εδώ και χρόνια ΔΕΝ έχει βιομηχανία ή παραγωγική δραστηριότητα; Τον κ. Δασκαλόπουλο, ο οποίος φαντασιωνόταν τον εαυτό του και πολιτικό παράγοντα;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...