Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Μάθημα πρώτο …lécher le pénis… Tuyau… και λοιπά..γαλλικά .



Άγνωστο είναι πότε θα ολοκληρωθούν οι τέσσερις παράλληλες έρευνες του ΣΔΟΕ για τη λίστα Λαγκάρντ, τη λίστα Λίχτενστάϊν, τους ιδιοκτήτες ακινήτων στο εξωτερικό και τους 54.000 Έλληνες με καταθέσεις σε ξένες τράπεζες.

Όπως αποκαλύπτει η Real News, απόρρητο έγγραφο του Σώματος προς το Υπουργείο Οικονομικών και τον Εισαγγελέα περιγράφει πλήρη αποδυνάμωση των υπηρεσιών με ταυτόχρονη αδιαφορία για στήριξη του έργου των ελεγκτών. Την ίδια ώρα, πέρα από τις 4 έρευνες που προαναφέρουμε, "τρέχουν" άλλες 137!

Το πιο τραγελαφικό είναι ότι ακόμα δεν έχουν μετατεθεί στο ΣΔΟΕ... γαλλομαθείς υπάλληλοι για να μπορέσουν να χειριστούν και να προωθήσουν την έρευνα για τη λίστα Λαγκάρντ, που -δυστυχώς για εμάς- είναι γραμμένη στη γαλλική γλώσσα. Ναι καλά το διαβάσατε! Δεν προχωρά η έρευνα γιατί δεν βρίσκουν κόσμο που να ξέρει γαλλικά!

Το αίτημα υποβλήθηκε εκ νέου πριν από λίγες ημέρες «δεδομένου ότι η ως άνω διεύθυνση (Διεύθυνση Προσωπικού Δ.Ο.Υ.) του Υπουργείου δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας» όπως τονίζεται στο έγγραφο.

Φαίνεται ότι ο μη ..γαλλομαθής Χρήστος Μαρκογιαννάκης, πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής θα περιμένει πολύ ακόμα καθώς, όπως είπε ο ίδιος δεν θα ολοκληρωθούν οι εργασίες της εάν το ΣΔΟΕ δεν έχει καταθέσει πόρισμα και για τα 2062 φυσικά ή νομικά πρόσωπα που εμπεριέχονται στη λίστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...