Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Καλά ρε π@ύστη. Έπεσε έλλειψη στις … Μπίκ;



Το διαβάζουμε και δεν το …πιστεύουμε. Βάλτε καλά τα..γυαλιά σας, πάρτε και μερικά ηρεμιστικά, και συνεχίστε……  

Το σημερινό σημείωμά μας αναφέρεται σε ένα πρόσωπο, το οποίον εμείς προσωπικά βαθύτατα αγαπάμε και πολύ τιμάμε! Συνεχίζουμε δέ και να απονέμουμε την ίδια αγάπη και τιμή παρά το γεγονός, ότι το όνομά του ενεπλάκη σε σύγχρονα οικονομικά σκάνδαλα, που έχουν σχέση με κάποιο γνωστό μεγάλο επιχειρηματία, ο οποίος σήμερα ευρίσκεται προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό.
….Θα θέλαμε να τονίσουμε από την αρχή, ότι με όσα θα σημειώσουμε παρακάτω δεν στοχεύουμε σε κάποια, έστω και έμμεση, παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης! Τήν Δικαιοσύνη σεβόμεθα και τιμάμε επίσης! Πρόκειται για τον πολυσέβαστο καί αξιαγάπητο Κύριο (με κεφαλαίο το Κ) Πέτρο Κυριακίδη, ένα πολύ γνωστό πρόσωπο στον ευρύτερο εκκλησιαστικό χώρο, για το οποίον εμείς στην καρδιά μας τρέφουμε απέραντη ευγνω-μοσύνη! Σήμερα απασχολεί την Ελληνική Δικαιοσύνη και καταζητείται  από τις διωκτικές Αρχές! Θα ασχοληθούμε μαζί του, επικαλούμενοι το τεκμήριο της αθωότητος. Ως γνωστόν ουδείς θεωρείται ένοχος, μέχρι της οριστικής καταδίκης του! Βεβαίως η αρχή αυτή απ μερικά ΜΜΕ δεν εφαρμόζεται, και γι αυτό τό λόγο όσα απ αυτά το αποτολμούν  στις ημέρες μας, μας θυμίζουν εκείνα τα αλήστου μνήμης «λαϊκά Δικαστήρια» μιάς άλλης παληάς και σκοτεινής εποχής. Μερικά λοιπόν ΜΜΕ χωρίς τον παραμικρό δισταγμό σε κατασπαράσσουν μόνο και μόνο για να κερδίσουν χρήμα! 
Και παρακάτω αναφέρει ……Για μας, λοιπόν, είναι ο Μεγάλος Δωρητής στο έργο ανεγέρσεως του κτιρίου του Βρεφονηπιακού Σταθμού «TA ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙΑ», που ανεγείρεται εδώ στο Αίγιο και του οποίου οι οικοδομικές εργασίες κτοτε διεκόπησαν, από έλλειψη  νεωτέρων χορηγών και δωρητών.

Ολόκληρο το κείμενο εδώ ΠΕΤΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ! Ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!



Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ




Μήπως τον κρύβει σε κανένα μοναστήρι του;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...