Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Πέρασε τους Καταριανούς για…. Έλληνες.Ένα όμως ξέχασε ο αρχικαραγκιόζης να του πει .Ότι δεν μπορεί να συνάψει διακρατικές συμφωνίες, χωρίς την έγκριση της Τρόικας. Για αυτό όπως είχαμε γράψει τον ξαπόστειλαν ευγενικά, λέγοντας του ότι όσα βάζεις… βάζουμε, όπως έξαλλου είχαμε γράψει πριν από τα επίσημα ανακοινωθέντα. Δείτε εδώ .  Οι Καταριανοί τον έστειλαν για αρχική …διαβούλευση στον… Ερντογάν

Χρεοκοπήσαμε λοιπόν και ξεπουλάμε......Είναι το σύνθημα της κυβέρνησης Σαμαρά. Και όλα τα λαμόγια, ανά τον κόσμο σπεύδουν να έρθουν να τους χαριστεί ελληνική δημόσια περιουσία.
Ακούσαμε το εμίρη του Κατάρ και έναν υπουργό του, να απαιτούν από τον Σαμαρά, να άρει την διαδικασία διαγωνισμών για τις όποιες ιδιωτικοποιήσεις και να γίνουν διακρατικές συμφωνίες με απευθείας αναθέσεις.
  Και ο καλός μεσίτης Σαμαράς, συμφώνησε, μαζί του και υποσχέθηκε να παραβεί κάθε εθνικό και ευρωπαϊκό δίκαιο, και να του βρει φιλέτα για ξεπούλημα. Συγκριμένα ο Σαμαράς υποσχέθηκε να τους χαρίσει, λιμάνια, αεροδρόμια, σε πρώτη φάση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...