Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΕΝΕΚ και ..Δένδιας



Μετά τον κ. Σκουρλέτη που είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει την παραίτηση του κ. Δένδια, ο βουλευτής Δημήτρης Παπαδημούληας έγραψε ένα αιχμηρό σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.
«Όλα τα ακραία και επικίνδυνα που λέει και κάνει τελευταία ο κ. Δένδιας, μου θύμισαν ότι προέρχεται από το δεξιότερο της ΕΠΕΝ, εθνικιστικό ΕΝΕΚ», έγραψε χθες ο κ. Παπαδημούλης.
Από τα σαλόνια της "Κερκυραίας" και τους υπονόμους της ΕΝΕΚ στα λευκά κελιά της ΓΑΔΑ και τα ραβασάκια στον Guardian. Ή αλλιώς, πες με Νίκο Δένδια.... Ο δικηγόρος των Ρότσιλντ που σαν δικηγόρος δεν έκοψε ποτέ γραμμάτιο, ο κολλητός του …Βορίδη στην ΕΝΕΚ τολμά να μιλά για άκρα λες και αναφέρεται στην στοά του...
Πάντως για την ιστορία ο Δένδιας είναι από το 78 στην ΝΔ μέχρι και σήμερα και στην οποία εντάχθηκε μόλις τελείωσε το σχολείο σταθμό για την πολιτική ζωή του τόπου : Το κολλέγιο Αθηνών !
Οι “Κένταυροι” και οι “Rangers” ήταν έμπνευση του μακαρίτη του Αβέρωφ -πρόεδρος τότε της Ν.Δ. και είχαν αρχηγούς τους, τον Μιχαλολιάκο (βουλευτή Πειραιώς, ξάδελφος του Χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου) και τον Μανωλάκο (φαρμακοποιός, πολιτευτής και χουντοβασιλικός).
Οι τραμπούκοι της ΟΝΝΕΔ… ”Ομάδες κρούσης” τελούσαν υπό τις ευλογίες των προέδρων Μεϊμαράκη και Βουλγαράκη.
Οι ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ήταν ομάδα νέων από τον Κορυδαλλό και την Αθήνα. Κάποια μέλη ήταν πριν στο ΦΕΠ   (Φοιτητική Εθνική Πρωτοπορία) και στην ΕΝΕΚ (Ενιαίο Εθνικιστικό Κίνημα) ενώ οι RANGERS ήταν κυρίως από Θεσσαλονίκη.



Δείτε εδώ τι πραγματικά είπε ο Διαμαντόπουλος 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oLJwtjtICts#

Και εδώ το κατασκευασμένο βίντεο που εστάλη συστημένο στα αργυρώνητα Μ.Μ.Ε από τις υπηρεσίες Δένδια-Μουρούτη για να καταπατήσουν  βασικές αρχές δημοσιογραφίας, πράγμα που έγινε


Στους Σαμαρογερμανοκρατούμενους τηλεοπτικούς σταθμούς μεταδόθηκαν μονταρισμένες οι δηλώσεις έτσι ώστε να προκύπτει το συμπέρασμα πως οι δηλώσεις του συνδέονται με τη βομβιστική επίθεση στο αυθαίρετο Mall. Γιατί αυτό βολεύει αυτή τη στιγμή τον Αντώνη Σαμαρά και το επιτελείο του.

Επειδή όμως δεν βρισκόμαστε στη δεκαετία του '70 ή του '80, το βίντεο με τις δηλώσεις του βουλευτή είναι αναρτημένο στο you tube και σε εκατοντάδες ιστοσελίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...