Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Δεν έχετε καταλάβει ότι με τις πλάτες της Μέρκελ θα κάνει ότι του γουστάρει; Θα το καταλάβετε όταν ανοίξει η… νεα…Μακρόνησος.



Σε συλλήψεις μετατράπηκαν τελικά οι 35 προσαγωγές για την κατάληψη στο υπουργείο Εργασίας το μεσημέρι της Τετάρτης, δείχνοντας ότι η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να πάει σε μετωπική με τους συνδικαλιστές, αλλά και το ΚΚΕ, όπως και με τον ΣΥΡΙΖΑ που δήλωσε υποστήριξη στα μέλη του ΠΑΜΕ.
Οι συλληφθέντες, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης, κατηγορούνται για εξύβριση, διατάραξη οικιακής ειρήνης, αντίσταση κατά της αρχής καθώς και για διακεκριμένες φθορές.
Από νωρίς το απόγευμα πάντως, έχουν συγκεντρωθεί έξω από τη ΓΑΔΑ 1.500 μέλη του ΠΑΜΕ, σε ένδειξη συμπαράστασης στους συλληφθέντες, ενώ λίγο μετά τις 16:00 έφτασε στο σημείο η γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, καθώς και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Δημήτρη Στρατούλη.
Σε παρέμβασή του στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης έκανε λόγο για προβοκάτσια εκ μέρους του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, λέγοντας ότι ουδέποτε τα μέλη του ΠΑΜΕ προκάλεσαν φθορές στο γραφείο του.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν μέλη του ΠΑΜΕ βρέθηκαν αντιμέτωπα με δυνάμεις των ΜΑΤ που τους απομάκρυναν κάνοντας και περιορισμένη χρήση χημικών και σύμφωνα με καταγγελίες συνδικαλιστών τραυματίστηκαν δύο άτομα. Την ίδια ώρα αστυνομικοί απομάκρυναν από το γραφείο του υπουργού Εργασίας περίπου 35 μέλη του ΠΑΜΕ που είχαν προχωρήσει σε κατάληψη.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σε λεωφορείο της ΕΛΑΣ προκειμένου να τους μεταφέρει στη ΓΑΔΑ ωστόσο το όχημα αναχώρησε με σημαντική καθυστέρηση καθώς μπροστά του έμπαιναν διαρκώς μέλη του ΠΑΜΕ.



Οσονούπω εάν δεν είσαι …ναρκωμένος η γερμανοτσολιάς την …έβαψες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...