Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ακόμη ψεύδονται .Ίσως υπάρχει για μια … χρυσή… μασέλα.



Πέρσι τον Φεβρουάριο είχαμε γράψει Έχουν φυγαδεύσει τον ελληνικό χρυσό στο εξωτερικό, ως ενέχυρο στους τοκογλύφους. Και Με το πόστ Που βρίσκεται ρε σκουλήκια ο Ελληνικός χρυσός; Γιατί τον φυγαδεύσατε στο εξωτερικό; Θέσαμε το ερώτημα ,και το επαναλάβαμε με το Μιμείται άριστα τον Παπανδρέου ο διάδοχος προδότης Σαμαράς Επίσης στο πόστ Τον κόλο μας πάντως δεν τον θέλουν. Κάτι είναι και αυτό . Εξάλλου κερδίσαμε τον 13ο και 14ο μισθο. Γράψαμε και επιμένουμε ότι : Ο ελληνικός χρυσός, αυτός που έχει μείνει στην κυριότητα του ελληνικού δημοσίου μετά την διάθεση μιας τεράστιας ποσότητας το 2001 για να μειωθεί το δημόσιο χρέος από την πώλησή του, βρίσκεται σε θησαυροφυλάκια του εξωτερικού και ήδη έχει διατυπωθεί εμμέσως πλην σαφώς η απειλή ότι «Θα κατασχεθεί αν δεν υπάρξει άμεση υπογραφή της δανειακής σύμβασης»!
Τώρα με επίσημο έγγραφο αποκαλύπτετε ότι το σύνολο του εναπομείναντος χρυσού της Ελλάδας βρίσκεται ήδη εκτός Ελλάδας και βέβαια πλέον μετά την ψήφιση του δεύτερου Μνημονίου πέρσι στις 12 Φεβρουαρίου 2013 που επιτρέπει τις κατασχέσεις ελληνικών περιουσιακών στοιχείων σε περίπτωση που η Ελλάδα δυσκολευτεί να αποπληρώσει τα σχεδόν 400 (!) δισ. ευρώ που της έχουν φορτώσει οι δανειστές, μπορούν να αποχωρήσουν άμεσα σε κατασχέσεις.
Συνολικά 3.760 χιλιάδες ουγγιές ήταν τα αποθέματα τυ χρυσού της Τράπεζας της Ελλάδας στις 31.12.2012, αξίας 4,74 δισ. ευρώ σύμφωνα με έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδος. Μόνο όμως η μισή ποσότητα από αυτά βρίσκεται στην Ελλάδα. Το υπόλοιπό βρίσκονται υποθηκευμένα, ουσιαστικά στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Νέας Υόρκης στις ΗΠΑ, την Τράπεζα της Αγγλίας και την Ελβετία!
Η επίσημη επιβεβαίωση από την Τράπεζα της Ελλάδας και τον υπουργό Οικονομικών Γ.Στουρνάρα ήρθε κατόπιν ερώτησης της βουλευτού του Λαϊκού Συνδέσμου Ελένης Ζαρούλια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...