Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Δεν είναι και τόσες πολλές οι… εστεμένες πανελίστριες ?





Δείτε ..Οι ωραίες πανελίστριες και τα «Πρώτα βιολιά». Δεν είναι και τόσες πολλές.
Άλλη τις καθημερινές και άλλη τα σαββατοκύριακα πασίγνωστη πανελίστρια καθημερινής εκπομπής συνελήφθη πρόσφατα από την βουλγαρική αστυνομία για πορνεία!!!




 Και που να ήξεραν οι αστυνομικοί ότι έβγαλαν πραγματικό «λαβράκι» αφού η εντυπωσιακή και καλλίγραμμη Ελληνίδα που συνέλαβαν, είναι διάσημη και εστεμμένη στη χώρα μας με καριέρα στο μόντελινγκ και τώρα στην τηλεόραση. Μάλιστα, συμμετέχει καθημερινά στο πάνελ πασίγνωστης εκπομπής με υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Οι άνδρες των βουλγαρικών αρχών την παρακολουθούσαν αρκετούς μήνες (συγκεκριμένα από τον Σεπτέμβριο) μέχρι να σιγουρευτούν για τις πληρωμένες σεξουαλικές της δραστηριότητες στο χειμερινό θέρετρο του Μπάνσκο. Εκτός από την σέξι πανελίστρια, στόχος των αστυνομικών είχαν γίνει και οι φίλοι της, οι οποίοι αποτελούσαν ουσιαστικά το ροζ κύκλωμα, με μέλη έναν 38χρονο υπάλληλο ξενοδοχείου και έναν 29χρονο πρώην υπαξιωματικό.
 Η εντυπωσιακή νέα επισκεπτόταν την Βουλγαρία σχεδόν κάθε Παρασκευή, πάντα αμέσως μετά τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις, ενώ παρέμενε εκεί για όλο το Σαββατοκύριακο. Φρόντιζε μάλιστα από πριν να κλείνει τα ροζ ραντεβού της, με πελάτες τους πιο ισχυρούς επιχειρηματίες της βόρειας Ελλάδας, που για χάρη της ήταν διατεθειμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ταξίδευε πάντα αεροπορικώς με προορισμό την Σόφια, ενώ στο αεροδρόμιο την περίμεναν κάθε φορά ο 38χρονος ξενοδοχοϋπάλληλος και ο 29χρονος πρώην υπαξιωματικός που αποτελούσαν ουσιαστικά και την παράνομη παρέα της.
Μέχρι στιγμής πάντως κανείς δεν έχει καταλάβει το παραμικρό από την περιπέτεια που έζησε, αφού η ίδια εξακολουθεί να συμμετέχει κανονικά στην τηλεοπτική εκπομπή. Κι αυτό γιατί με απόφαση του εισαγγελέα στη Βουλγαρία η καλλονή αφέθηκε ελεύθερη μετά τη σύλληψή της, αφού πρώτα πλήρωσε ένα μεγάλο ποσό για εγγύηση. Όσο για την τακτική δικάσιμο της υπόθεσης της, ορίστηκε για τους επόμενους μήνες.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α.Κ

Ανώνυμος είπε...

Ε.Α

Ανώνυμος είπε...

Ααα ΡΕ ΜΕΝΕΓΩ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ

Ανώνυμος είπε...

I couldn't refrain from commenting. Well written!

Also visit my web blog view
my site - screen next

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ .......
ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΣΥΜΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ...ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ...ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ...!!!
ΤΥΧΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...