Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Παρακολουθείστε απ' ευθείας της κρίσιμη συνεδρίαση στο Κοινοβούλιο της Κύπρου





Όταν βλέπεις την στάση και το επίπεδο των κυπρίων βουλευτών σου προκαλεί μεγάλη θλίψη η στάση των δικών μας Γερμανοτσολιάδων . Πρέπει οπωσδήποτε εάν θέλουμε καλύτερες μέρες, να τους στείλουμε στον πολιτικό καιάδα ΟΛΟΥΣ, διαφορετικά το μέλλον μας σαν χώρα και έθνος  είναι κατάμαυρο.
Παρακολουθήστε σε ζωντανή σύνδεση την κρίσιμη συνεδρίαση στην κυπριακή Βουλή κατά την οποία θα συζητηθεί το κυβερνητικό νομοσχέδιο για εφαρμογή της συμφωνίας του Eurogroup για την κυπριακή οικονομία, με το «κούρεμα» των καταθέσεων.
Πλήθος κόσμου βρίσκεται έξω από την Βουλή των Αντιπροσώπων ενόψει της συνεδρίας της Ολομέλειας του Σώματος αναφορικά με τις αποφάσεις του Eurogroup.
Στις 17.30 βουλευτές του ΑΚΕΛ προσέγγισαν διαδηλωτές ενθαρρύνοντας και φωνάζοντας μαζί τους συνθήματα. Έξω από το κτήριο ήσαν και βουλευτές άλλων κομμάτων.
«Η Κύπρος ανήκει στο λαό της» και «Ανεξαρτησία – Δημοκρατία – Ελευθερία», είναι μερικά από τα συνθήματα που ηχούν έξω από το κτήριο της Βουλής και δονούν την ατμόσφαιρα.
Το CNN σε ανταπόκριση του από τη Λευκωσία δίνει συγχαρητήρια στην Κύπρο για το ηχηρό όχι στην τρόικα υποστηρίζοντας ότι η καυτή πατάτα βρίσκεται στα χέρια της. Στις 6 άρχισε η Ολομέλεια της Βουλής για ψήφιση του νομοσχεδίου για το κούρεμα καταθέσεων. Το αποτέλεσμα είναι από τώρα γνωστό, καθώς ο ΔΗ.ΣΥ θα απέχει από την ψήφιση, ενώ ΑΚΕΛ, ΔΗ.ΚΟ, ΕΔΕΚ, Οικολόγοι αλλά και άλλοι βουλευτές θα καταψηφίσουν το νομοσχέδιο.




http://www.sigmalive.com/news/local/35445


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...