Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Δεν αφήνεται τις μαλακίες κε αλογομούρη Στεφανάκη;



Τα παραστατικά να τα βάλεις στον πισινό σου κε Στεφανάκη. Όλοι γνωρίζουν πως βγαίνουν. Όταν φέρνετε νταλίκες από την Ε.Ε με ….σαπάκια δεν γνωρίζατε ότι κάτι ….μυρίζει; Αφού όταν τις ανοίγεται, βρωμάει …όλη η Κρήτη. Να δούμε πότε θα γίνει έλεγχος και στην .. «εν..λάδι» για το πόσες νταλίκες κρέατα φέρνει από το εξωτερικό, και τι είδους είναι, γιατί μας φουμάρει ,με ….ντόπια κρέατα, όμως όταν τις ανοίγει, βρωμάει όλο το… Ρέθυμνο.         

Θύμα λοιπόν λέει επιτήδειων έπεσε και κρητική εταιρεία, krivek σε προϊόντα της οποίας, στο σούπερ μάρκετ του Ηρακλείου ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ βρέθηκαν επιμολυσμένα ίχνη dna αλόγου. Όπως αναφέρει ο σύμβουλος σε θέματα ποιότητας της εταιρείας ΚΡΙΒΕΚ, Ανδρέας Στεφανάκης, η εταιρεία αγόρασε τη συγκεκριμένη παρτίδα κρέατος ως ... μοσχάρι, κι αυτό είναι που αναγράφεται και στα παραστατικά της αγοράς. Ο ίδιος, δίνοντας πιθανές ερμηνείες, των εργαστηριακών αποτελεσμάτων μετά τους ελέγχους αναφέρει ότι τα επιμολυσμένα ίχνη dna αλόγου μπορεί να σημαίνουν - πέραν του ενδεχόμενου να πρόκειται για αλογίσιο κρέας - ότι στο ίδιο σφαγείο είχε σφαχτεί και άλογο που επιμόλυνε τα άλλα σφάγια. Ως εκ τούτου εταιρεία δε φέρει ευθύνη, καθώς τα παραστατικά αναφέρουν την αγορά μοσχαρίσιου κρέατος.
Ο κ.Στεφανάκης υπογραμμίζει επίσης ότι από άποψη μικροβιολογικών ελέγχων, και με δεδομένα τα πιστοποιητικά ποιότητας που κατέχει η εταιρεία, οι έλεγχοι είναι συχνοί και λεπτομερείς κι ως εκ τούτου αποκλείεται η ύπαρξη επιβλαβών μικροοργανισμών, ενώ ακόμη και για κρέας αλόγου να πρόκειται, αυτό καθεαυτό δεν είναι βλαβερό για την ανθρώπινη υγεία.

Ήδη από τους περίπου 7 τόνους κρέατος από τη συγκεκριμένη παρτίδα έχουν αποσυρθεί περίπου τρεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...