Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Mε εντολή Σαμαρά τους τσακίζουν στις Σκουριές.



Η φωτογραφία είναι από το twitter και δείχνει τους μαθητές της Ιερισσού. Όπως μπορείτε να δείτε, είναι παιδάκια. Σε αυτά τα παιδάκια, σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων και του διευθυντή του σχολείου, οι πανηλίθιοι των ΜΑΤ έριξαν δακρυγόνα! Αυτή τη στιγμή στα social media επικρατεί μεγάλη κατακραυγή, ειδικά μετά την προσπάθεια της Αστυνομίας να διαψεύσει ότι έριξε δακρυγόνα στο σχολείο.
«Βία και Τρομοκρατία» στην Ιερισσό Χαλκιδικής καταγγέλλουν οι κάτοικοι . «Ματ και Αστυνομία χωρίς εισαγγελικά εντάλματα κάνουν έρευνες σε σπίτια, χωρίς να υπάρχει καν δικαστικός αντιπρόσωπος.
Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και πλέον η αστυνομία πετάει δακρυγόνα έξω από το σχολείο (Γυμνάσιο-Λύκειο) στην Ιερισσό ενώ συγκρούεται με τους κατοίκους του χωριού! Τα παιδιά είναι εγκλωβισμένα μέσα στο σχολείο και δεν μπορούν να πάνε τα λεωφορεία να τα πάρουνε. Τα ΜΑΤ είναι ακριβώς απ’ έξω και δεν αφήνουν κανέναν ....να πλησιάσει. Η ατμόσφαιρα μέσα στο σχολείο είναι αποπνικτική ενώ πολλά παιδιά βρίσκονται σε ημιλιπόθυμη κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...