Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

To επ΄αμοιβή ….όνειρο, του …Κουρτάκη.



Τι έγινε ρε παιδιά ; σας έκοψε το..σάντουιτς ο… Καρατζαφέρης, και δεν τον έχετε ; οι οικολόγοι; Θέλετε δηλαδή να μας πείτε ότι καλά  μας κάνει το πολιτικό σύστημα και μας ξεσκίζει στα μέτρα και σε άλλα τόσα και χειρότερα.. Ο λαός επικροτεί την πολιτική Σαμαρά και τον αναδεικνύει ως καταλληλότερο Πρωθυπουργό.  Εμείς πάντως νομίζουμε ότι η άνοδο της νουδουλας οφείλεται στο ότι ο Δ. Αβραμόπουλος, σε πρόσφατη συνέντευξή του όπως  αναφέρει τουρκική εφημερίδα, είπε για το τζαμί πως «η Αθήνα είναι η τελευταία ευρωπαϊκή πρωτεύουσα χωρίς την ύπαρξη ενός νόμιμου λατρευτικού χώρου για τους μουσουλμάνους κατοίκους της, και πως οι αποφάσεις έχουν ληφθεί και προχωρουμε ολοταχώς προς αυτή την κατεύθυνση».
Αυτό και μόνο άναψε το μουσουλμανοπράσινο φως για ….μονοκούκι στην Ν.Δ .
Έτσι στην δημοσκόπηση που δημοσιεύει στο αυριανό της φύλλο η καραδεξιά Σαμαρο..πατρώνα  «Παραπολιτικά», την οποία πραγματοποίησε η εταιρεία «Μetrisi», η Νέα Δημοκρατία έχει προβάδισμα 0,3% καθώς συγκεντρώνει ποσοστό 22,2% έναντι 21,9% του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με 9,3% και ακολουθούν: ΠΑΣΟΚ με 7,2%, ΚΚΕ με 5%, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,6% και Δημοκρατική Αριστερά με 3,9%, ενώ ένα ποσοστό 4,2% δηλώνει πως σε περίπτωση εκλογών θα ψήφιζε άλλο κόμμα.
Οι κάτω του κυρ Φώτη δεν παίζουν .


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΒΛΕΠΩ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.....ΑΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΟΥΜΕ ΕΔΩ....

Ixnos είπε...

Για να σοβαρευτούμε λίγο.Που το είδες το ζόρι.Τι ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.θΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...