Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Μαύρο χρήμα πίσω από την πώληση του 902



Κοίτα φίλε μου που έμαθαν και τις offshore τα κουμμούνια και φτιάχνουν μαϊμού αγοραπωλησίες.

Κομμάτι - κομμάτι συμπληρώνεται το παζλ των στοιχείων για την εταιρεία στην οποία το ΚΚΕ μεταβίβασε μαϊμού την ιδιοκτησία της εταιρείας «Ραδιοτηλεοπτική», δηλαδή του τηλεοπτικού σταθμού
«902».

Το ΚΚΕ ανακοίνωσε, μέσω της κομματικής ιστοσελίδας www.902.gr, ότι η εταιρεία που αγόρασε τον τηλεοπτικό σταθμό είναι η «Α-ORIZON MEDIΑ LTD», η οποία είναι κυπριακή εταιρεία που έχει συσταθεί όπως ορίζει η κυπριακή νομοθεσία».

Ωστόσο το ΚΚΕ δεν διευκρίνισε ούτε ποιο είναι το τίμημα της πώλησης ούτε ποιοι είναι οι νέοι ιδιοκτήτες του τηλεοπτικού σταθμού που ταυτίστηκε με το Κομμουνιστικό Κόμμα.

«Στο ΕΣΡ δίνονται (σ.σ. δίνονται, όχι έχουν δοθεί) όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα στα οποία αναφέρονται οι εταίροι και οι εκπρόσωποι της αγοράστριας εταιρίας. Τα θέματα της μεταβίβασης και γενικότερα, ελέγχονται με βάση τους νόμους και προφανώς αυτός ο έλεγχος πρέπει να γίνει. Όλα τα έγγραφα τα οποία απαιτούνται, προσκομίζονται στις αρμόδιες αρχές», αναφερόταν σε κείμενο που αναρτήθηκε στο 902.gr με το οποίο γνωστοποιήθηκε το όνομα της εταιρείας που φαίνεται να αγόρασε το κανάλι του ΚΚΕ.

Ωστόσο, όπως προέκυψε έπειτα από έρευνα, η αγοράστρια εταιρεία «Α-ORIZON MEDIΑ LTD» ανήκει σε άλλη εταιρεία... Πρόκειται για την οφσόρ «NALOTIA VENTURES LTD» με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους.

Πιο συγκεκριμένα, η «Α-ORIZON MEDIA LTD», ενεγράφη στο Τμήμα Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη της Κύπρου στις 19 Μαϊου 2010 με αριθμό εγγραφής 267717. Ο δικηγόρος που την ενέγραψε είναι ο κ. Πανίκος Λεωνίδου στη Λεμεσό (http://www.leonidouadvocates.com.cy/leonidou2xlb.html).

Μοναδικός μέτοχος της «Α-ORIZON MEDIA LTD» είναι η εταιρεία «NALOTIA VENTURES LTD» με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους...

Διευθύντρια της «Α-ORIZON MEDIA LTD» είναι η κυρία Χρυσάνθη Γεωργίου η οποία εργάζεται στο δικηγορικό γραφείο Πανίκου Λεωνίδου. Γραμματέας της «Α-ΟRIZON MEDIA LTD» είναι η εταιρεία «LE.KO company services LTD» η οποία ανήκει στο δικηγορικό γραφείο Πανίκου Λεωνίδου και εκτελεί χρέη γραμματέα για δεκάδες εταιρείες. Η «LE.KO company services LTD» έχει μετοχίκό κεφάλαιο 171 ευρώ!




Σύμφωνα δε με νέα έρευνα της «Αλήθειας» στον Έφορο Εταιρειών, η κυπριακή ιδιωτική εταιρεία «A-ORIZON MEDIA LTD» που αγόρασε τον «902» είχε εγγραφεί στις 19 Μαΐου 2010, από το Δικηγορικό Γραφείο Πανίκου Α. Λεωνίδου (στη Λεμεσό), με σκοπό «διαφημιστικές εργασίες και άλλα». Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στην κατοχή της η εφημερίδα, το ονομαστικό κεφάλαιο της εταιρείας είναι 2000 ευρώ διαιρεμένο σε 2000 μετοχές αξίας ενός (1) ευρώ η κάθε μία. Και στις 19/5/2010, αλλά και στις 19/7/2013, ως μέτοχος της εταιρείας -και κάτοχος όλων των μετοχών- εμφανίζεται η εταιρεία NALOTIA VENTURES με διεύθυνση Road Town, TRIDENT CHAMBERS, Tortola, British Virgin Islands. Διευθύντρια της «A-ORIZON MEDIA LTD» φέρεται η Χρυσάνθη Γεωργίου, ιδιωτικός υπάλληλος, με διεύθυνση τη διεύθυνση του εν λόγω δικηγορικού γραφείου και γραμματέας, η LE.KO COMPANY SERVICES LIMITED με διεύθυνση και πάλι ίδια με αυτή του δικηγορικού γραφείου του κ. Λεωνίδου (συνήθης πρακτική εγγραφής υπεράκτιων εταιρειών).

Σε ότι αφορά την LE.KO COMPANY SERVICES LIMITED, η εταιρεία έχει εγγραφεί στις 3 Μαρτίου 2003, με σκοπό «γενικό εμπόριο και άλλα» και με διευθυντές τους δικηγόρους του Δικηγορικού Γραφείου Πανίκου Α. Λεωνίδου: Μιχάλη Κονή, Πανίκο Α. Λεωνίδου και Γεωργία Α. Λεωνίδου. Η τελευταία εμφανίζεται και ως γραμματέας της εταιρείας.
Την 1η Ιανουαρίου 2008, το ονομαστικό κεφάλαιο της LE.KO COMPANY SERVICES LIMITED εμφανίζεται να ήταν 171 ευρώ και διαιρεμένο σε μετοχές ως ακολούθως: Πανίκος Α. Λεωνίδου, 50 μετοχές, Μιχάλης Κονής, 10 μετοχές, και Γεωργία Α. Λεωνίδου 40 μετοχές, όλες αξίας 1.71 ευρώ (συνήθεις).
Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος Πανίκος Α. Λεωνίδου ήταν υποψήφιος με το ΔΗΚΟ στις βουλευτικές εκλογές του 2011.

 


Στο μεταξύ σημερινό ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτος που υπογράφει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος φωτογραφίζει επίσης τον  επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη.
Η κυπριακή off shore εταιρεία που αγόρασε τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό «902» έχει την ίδια ακριβώς έδρα και εκπροσωπείται από το ίδιο δικηγορικό γραφείο με την off shore που φέρεται να αγόρασε, τον Σεπτέμβριο του 2012, τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό «Zoom», του οποίου ιδιοκτήτης φέρεται ο γνωστός επιχειρηματίας (πρώην ιδιοκτήτης των εταιριών «ΑΤΕΡΜΩΝ Κατασκευαστική» και «Εμπορικός Δεσμός») κ. Φίλιππος Βρυώνης.


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΈΛΕΟΣ!!!Τι μαύρο χρήμα?Μέχρι που θα φτάσουν τα ψέματα σας για το μόνο κόμμα που στηρίζει την εργατική τάξη!!! Δεν υπήρχε ούτε έλλειψη διαφάνειας και υπήρχε ενημέρωση ότι η κατάσταση της <> δεν ήταν καλή, η οποία είχε γίνει πριν 1 χρόνο!!!Μάλιστα το ΕΣΡ μας έδωσε την άδεια για να ξεκινήσει η όλη διαδικασία!!!Το ΚΚΕ αποφάσισε να πουλήσει την <> έτσι ώστε να ικανοποιηθούν οι υποχρεώσεις στους εργαζόμενους του σταθμού και τα ασφαλιστικά τους ταμεία!!!Πρέπει να μπει ένα τέλος στις συκοφαντίες σας!

Ανώνυμος είπε...

<>= << Ραδιοτηλεοπτική>>

Ανώνυμος είπε...

Όταν αποκαλυφθεί το παιχνίδι που παίζει το Κ.Κ.Ε με τον 902 τα κομμούνια δεν θα ξέρουν που να κρυφθούν

Ανώνυμος είπε...

Ε ΡΕ ΚΚΕΔΑΡΑ!!!!!ΤΡΕΛΑ!!!!ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΟΙ ΕΝΑ!ΑΠΟ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΧΡΙ Χ.Α., ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΞΕΡΟ ΤΟΥ, ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!
ΠΩΠΩΠΩ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΟΔΥΡΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ 902!!!
ΚΚΕΔΑΡΑ ΤΡΕΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΡΕ! ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥΛΗΣΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΟΥΣΕ ΚΙΟΛΑΣ?ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ, ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ, ΜΠΑΤΙΡΑΚΙ?ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ!
ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ!ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΤΙΜΙΟ ΟΣΟ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!!!!!!
ΑΙΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

To...Αιντε γιατι πολλά μας τα κανατε που κολλαει. Θα μας παρετε με τους γκραδες; Κουκκουεδια αντε στίς τρυπες σας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...