Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Aπο την..κλαρινοπούτσιο σχολή ισχύει το πτυχίο; Η έστω από την νταβατζήδειο.



Την πρόθεση της κυβέρνησης να ελεγχθούν σταδιακά τα πιστοποιητικά- πτυχία όλων των δημοσίων υπαλλήλων, εξέφρασε η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύη Χριστοφίλοπούλου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, μας…. έφερε πολλά γέλια.

Ο έλεγχος, όπως δήλωσε, η κυρία Χριστοφιλοπούλου, θα αρχίσει από τους εργαζόμενους που θα τεθούν σε κινητικότητα και θα επεκταθεί σταδιακά σε όλο το Δημόσιο Τομέα.

Ταυτόχρονα, δήλωσε ότι για να μπει τέλος στην ατιμωρησία, θα επιταχυνθεί η λειτουργία των πειθαρχικών συμβουλίων, που είχε ως αποτέλεσμα μόνο τον Ιούλιο περισσότεροι από 100 επίορκοι υπάλληλοι να δουν την πόρτα της εξόδου.
Ταυτόχρονα οι φάκελοι των ανθρώπων που θα βγαίνουν στη διαθεσιμότητα θα είναι πλήρεις και θα ελεγχθούν εξαρχής όλα τα πιστοποιητικά όχι μόνο όσων βγαίνουν στην κινητικότητα αλλά όλων


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 81 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ - ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ,ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΓΕΡΟ ΞΕΚΟΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΓΙΑ ΔΥΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...