Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Νιόνιο σε θέλει ο….Βασιλιάς





Αναρωτηθήκατε πώς και γιατί ο Διονύσης Σαββόπουλος εμφανίστηκε στο Άργος με ελικόπτερο; Θα σας το πούμε και αυτό εμείς! Ως συνεπής επαναστάτης και καλλιτέχνης θέλησε να βιώσει το αντικείμενο του έργου που ανέβασε στο Αρχαίο Θέατρο Άργους… από μέσα!
Έτσι το weekend που μας πέρασε και το πρωί της Δευτέρας βρισκόταν εν μέσω εφοπλιστών στις Σπέτσες. Συγκεκριμένα ήταν φιλοξενούμενος του ζεύγους Κουτσολιούτσου και βίωνε την κρίση τρώγοντας και πίνοντας στη φωταγωγημένη πισίνα της βίλας παρέα με τον τ. βασιλιά Κωνσταντίνο! Να συζητούσαν τις κοινές αναμνήσεις τους από την αντίστασή τους κατά του στρατιωτικού καθεστώτος;
Προφανώς δεν τον διευκόλυνε η συγκοινωνία των κοινών θνητών, έτσι κάποιος εξ’ αυτών του παραχώρησε το ελικόπτερό του για να πάει να παίξει στον… απλό λαουτζίκο! Πιστός πάντα στο σύνθημά του “Ας κρατήσουν οι χοροί και θα βρούμε αλλιώτικα στέκια επαρχιώτικα (βίλα στις Σπέτσες)!
Χθες τολμήσαμε και αποκαλύψαμε την προκλητική έλευση του Διονύση Σαββόπουλου στο Άργος, εν μέσω γενικής κρίσης, με… ελικόπτερο! Κάποιοι φίλοι μας μάς ρώτησαν, άλλοι καλοπροαίρετα και κάποιο κακοπροαίρετα, “αν είμαστε σίγουροι” για την είδηση. Έχουμε αποδείξει επανειλημμένα ότι οι πηγές μας είναι… “ατράνταχτες”. Έτσι και στο συγκεκριμένο περιστατικό είχαμε και βίντεο…. καβάντζα. Σας το παρουσιάζουμε σήμερα.
Ιδού η Αυτού επαναστατική… μεγαλοπρέπεια (με τα λευκά) να αποβιβάζεται στο ΔΑΚ Άργους, εν μέσω αθλουμένων…

Όπως διαπιστώνεται εύκολα δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο ασφαλείας για το κοινό που έτρεχε στο γήπεδο εκείνη την ώρα (φαίνονται στο βίντεο) και δεν αποκλείστηκε ο χώρος. Πάντως, επειδή ήμαστε εκεί, όλοι τον έκραζαν.

Η προκλητική έλευση του Διονύση Σαββόπουλου στο Άργος, εν μέσω γενικής κρίσης, με... ελικόπτερο! (paratiritis-news)

Ωραίες παρέες έχει ο..τέως. Πρώην ψυχακηδες, και νυν παλαβιάρηδες.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...