Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Παρα λίγο να υπογράψει και την κατάργηση του; Όπως έχει πάρει φόρα, όλα γίνονται



Όλες οι βαπτιζόμενες ως νόμιμες, αλλά το δίχως άλλο αντιλαϊκές- πολιτικές πράξεις, απαιτούν και την υπογραφή του ..τρομάρα του… κυρίου Παπούλια! Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναινεί σε όλο αυτό το αντιδημοκρατικό κρεσέντο φροντίζοντας να υπογράφει Προεδρικά διατάγματα από κάθε γωνιά της γης. Από τη Λευκάδα κατά την περίοδο των διακοπών του, από τα Ιωάννινα τη γενέτειρά του, από τη Γερμανία και το Βερολίνο το «λίκνο» των Μνημονιακών αποφάσεων που ορίζουν την κακή μοίρα του ελληνικού λαού! Ενδεχομένως, την κεκτημένη αυτή ταχύτητα του προέδρου- να υπογράφει κάθε νομοθετικό μόρφωμα που φθάνει στα χέρια του- να ανέκοπτε κάποιο Προεδρικό Διάταγμα που θα καταργούσε και τον ίδιο!
Το Α΄ Θερινό Τμήμα της Βουλής, ενέκρινε κατά πλειοψηφία, την τροπολογία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, η οποία προβλέπει την οργάνωση, συγχώνευση ή κατάργηση δημόσιων οργανισμών, με Προεδρικά Διατάγματα
Τα Προεδρικά Διατάγματα αποτελούν μια από τις κύριες εκφάνσεις της άσκησης της νομοθετικής εξουσίας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Τα σχετικά διατάγματα απαιτείται να φέρουν και την προσυπογραφή του αρμόδιου υπουργού, εντούτοις, δίχως την υπογραφή της γλάστρας δε δύνανται να ισχύσουν! Η κυβέρνηση με την ισχνή και διαρκώς δοκιμαζόμενη πλειοψηφία που διαθέτει αναμένεται να «παλέψει» για την επιβίωσή της από Σεπτέμβριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...