Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Πήγε η Όλγα και είδαν το.. φως στην Σαντορίνη. Όχι το μαγιό το ξέχασε σπίτι.Κρίμα



Το αργότερο μέχρι… αύριο θα έχει αποκατασταθεί πλήρως η ηλεκτροδότηση της Σαντορίνης τόνισε ο ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης μεταφέροντας τις διαβεβαιώσεις του ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ.
Ο κ. Μιχελάκης όπως και η επίσης αναρμόδια για την ενέργεια υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη μετέβησαν στη Σαντορίνη με κότερο με εντολή του ευρισκόμενου σε διακοπές πρωθυπουργού και συμμετείχαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Θήρας και στην οποία πήραν μέρος ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός,  ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Παναγιώτης Λειβαδάς, ο Δήμαρχος Θήρας Α. Ζώρζος και εκπρόσωποι των φορέων του νησιού. Όχι ο Μανιάτης δεν ήταν γιατί έψαχνε για πετρέλαιο….
Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης ο κ. Μιχελάκης τόνισε πως το ατύχημα στο εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής της Σαντορίνης ήταν πρωτοφανές, ενώ υπογράμμισε πως η αντίδραση της ΔΕΗ και της κυβέρνησης ήταν μετά από τρεις μέρες ..άμεση.
«Το ατύχημα το οποίο συνέβη ήταν πρωτοφανές και όπως μου είπαν οι τεχνικοί της ΔΕΗ, όμοιο του δεν έχει υπάρξει στην χώρα. Η καταστροφή ήταν πολύ μεγάλη καθώς ήταν ουσιαστικά μία βλάβη στην «καρδιά» του εργοστασίου το οποίο και τέθηκε για λίγες ώρες εκτός λειτουργίας. «Όπως είπα και προηγουμένως η αντίδραση της ΔΕΗ αλλά και της κυβέρνησης άμεση. Αμέσως μετά την καταστροφική πυρκαγιά ξεκίνησε επιχείρηση μεταφοράς ηλεκτροπαραγωγών ζευγών στην οποία μετείχαν δύο πλοία. Ένα αρματαγωγό του πολεμικού ναυτικού το οποίο αναχώρησε από τον Πειραιά, και ένα δεύτερο απέπλευσε από την Ρόδο, το οποίο λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν έξω από την Αστυπάλαια καθυστέρησε η άφιξη του στην Σαντορίνη».
«Ήρθαμε σήμερα στο νησί για να τονίσουμε την ευαισθησία όλων μας απέναντι στους πρωταγωνιστές της ανάκαμψης που είναι ο τουρισμός και τα νησιά μας και οι απίστευτες ομορφιές τους, όπως της Σαντορίνης. Και η παρουσία μας έχει να κάνει και με την ανάγκη επίλυσης προβλημάτων που δεν πρέπει να επαναληφθούν όχι μονό στην Σαντορίνη αλλά και σε άλλα νησιά», Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές 16 Αυγούστου, τέταρτη ημέρα της κρίσης, το ρεύμα παρέχεται με μεγάλες διακοπές, κανείς υπεύθυνος παράγοντας της ΔΕΗ δεν φροντίζει για την ενημέρωση των 120.000 τουριστών που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο νησί. Που να τους βρουν άλλωστε τέτοιες μέρες ; Η μαύρη τρύπα του 15αυγουστου, βύθισε στο σκότος την Σαντορίνη. 
Σε κότερο ανοιχτά της Σαντορίνης τη βγάζουν η Όλγα και ο Μιχελάκης.
Στη νησί και ο Πελμοντός Κόκκινος Πάνος!

Θεόγυμνη (από επιχειρήματα) απέναντι στους ξένους επισκέπτες της χώρας μας άφησε ο Ζερβός της ΔΕΗ-κολλητός του Φωτόπουλου-την δύστυχη Όλγα Κεφαλογιάννη.
Ο πρόεδρος της απαράδεκτης δημόσιας υπηρεσίας η οποία ζητάει κάθε τόσο αυξήσεις στα τιμολόγια της, βύθισε την Σαντορίνη στο σκοτάδι του βαθέως και διεφθαρμένου ελληνικού κράτους!
Η ΔΕΗ δεν είναι παρά η σκοτεινή εικόνα ενός σαπισμένου και διάτρητου κρατικού μηχανισμού. Καλώς ήλθατε λοιπόν στην Ελλάδα του σκότους που φωτίζουν τα βεγγαλικά του Nammos.
Δεν παύει αυτό το σαπισμένο παρακράτος κάθε στιγμή να μας εκπλήσσει ευχάριστα. Προτείνουμε στην ακέραια Δικαιοσύνη να απελευθερώσει άμεσα την συμμορία του ΙΚΑ Καλλιθέας ώστε ολόγυμνα τα κορίτσια-με την Όλγα πρωθιέρεια- να επιδοθούν σε δεήσεις ευχαριστιών με αναμμένα κεριά κάτω από το ηφαίστειο της Σαντορίνης.
Έτσι θα χυθεί άπλετο φως στο σκότος της Σαντορίνης...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...