Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

θανάσης Χρονόπουλος: Ο δόκτωρ της..φωτοτυπίας. Ωραίο




Βόμβα μεγατόνων με μεγαλοστέλεχος της ΕΑΒ . Το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης σε έρευνα που έκανε έβγαλε “λαβράκι” . Σύμφωνα με το πόρισμα που δημοσιεύει το Έθνος της Κυριακής επιρρίπτονται ευθύνες στην διοίκηση της ΕΑΒ η οποία προσέλαβε στην θέση του γενικού διευθυντή Επικεφαλής Επιχειρησιακών Λειτουργιών τον Αθανάσιο Χρονόπουλο ο οποίος κατέθεσε πλαστούς τίτλους σπουδών από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια!

Η πρόσληψή του κόστισε από το 2004 έως σήμερα 466.752,44 ευρώ ,λόγω των πτυχίων που είχε παρουσιάσει.

Το Σώμα Ελεγκτών έφθασε μέχρι το Κολούμπια το οποίο απάντησε ότι τα “πτυχία” που είχαν κατατεθεί στην ΕΑΒ ήταν πλαστά.

Ήταν στενός συνεργάτης (για την ακρίβεια, το "δεξί χέρι") του πρώην προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΑΒ Τάσου Φιλιππάκου, ο οποίος εξαφανίστηκε εν μία νυκτί επιστρέφοντας στις ΗΠΑ και οι πάντες αγνούν το πώς και το γιατί! Άγησε βέβαια πίσω του χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Και οι δύο ήταν επιλογή του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου.
σύμφωνα με όσα προβλέπονται πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα που παράτυπα εισέπραξε, αλλά αυτό είναι το ολιγότερο: Πόσα εκατομμύρια ευρώ έχουν κοστίσει στο δημόσιο η απάτη; Γιατί αν έκανε μια τέτοια απάτη ο ίδιος, σίγουρα δεν θα δίστασε να κάνει και άλλες περισσότερες από την θέση που κατέλαβε.
Μια χαρακτηριστική περίπτωση απόφασης είναι το προγραμμα CCIP των F-16 της USAF που εδρεύουν στην Ευρώπη, το οποίο "έβαλε μέσα" πολλά εκατομμύρια ευρώ την ΕΑΒ.
Στην φωτό διακρίνεται πίσω από τον Αμερικανό πρεσβευτή Ντάνιελ Μπένεκτ Σμιθ, τον Τ.Φιλιππάκου και τον ισχυρό άνθρωπο της Lockheed Martin στην Ελλάδα, Ν.Πλέσσα.
Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το Έθνος ευθύνες φυσικά θα προκύψουν και για μέλη του ΔΣ της ΕΑΒ και κυρίως τον Τάσο Φιλιππάκο, αλλά και άλλα "αστέρια" του ΔΣ της εταιρείας...


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Μαϊμού" μεταπτυχιακό δήθεν από το Comumbia είχε ο Διευθυντής της Εθνικής Αμυντικής Βιομηχανίας Θανάσης Χρονόπουλος. Κόψτε φάτσα για Κολούμπια ο μπουρτζόβλαχος! Ένας Θεός ξέρει αν μπορεί να συνενοηθεί στα αγγλικά! "Μη Τάρζαν, γιου Τζέην. Ουρέ τι φτιάνς;" Τέτοιους μαϊμουδιάριδες έχουμε μπόλικους εδώ στην ομογένεια της Νέας Υόρκης και γενικά στην ελληνική παροικία της Αμερικής. "Θανάσης; Ποιος Θανάσης;" Είναι πολλοί οι "Θανάσιδες Χρονόπουλοι". Πολλοί και μη εξαιρεταίοι. Μεταφέρουν εδώ τα χάλια τους από την Ελλάδα και γιαυτό πολλά παιδιά της νέας γενιάς χάνουν πάσα ιδέα, ταυτίζουν τον ελληνισμό και την Ορθοδοξία με τις περιπτώσεις αυτές και γίνονται "γενίτσαροι", άθεοι, νεοπαγανιστές και ανθέλληνες.

Hellenic-Hellenic-American Psychohistory-psychoarchaeology είπε...

Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν εδώ στην Αμερική και πάρα πολλά ελληνόπουλα δεύτερης και τρίτης γενιάς που πραγματικά καταλαβαίνουν τι θα πει ελληνισμός και Ορθοδοξία και βάζουν τα γιαλιά σε πολλούς γρεκύλους που έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα. Δυστυχώς, κάποιοι ελληνοαμερικανοί Χρονόπουλοι κατέχουν θέσεις-κλειδιά για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Ακόμα και σε υπηρεσίες και θεσμούς της εκκλησιαστικής διοίκησης έχουν παρεισφρήσει άθεοι, νεοπαγαιστές και αριβίστες, αγράμματοι και ημιμαθείς με διδακτορικά που πήραν από την Ελλάδα με μέσο από τα γνωστά για τη διαφθορά και την οικογενειοκρατία τους "ελληνικά" πανεπιστήμια. Αποκτού θέσεις κλειδιά στις ελληνικές παροικίες του εξωτερικού χωρίς να γνωρίζουν τις γλώσσες των χωρών υποδοχής! Ακόμα και όταν πρόκειται για τα αγγλικά που τα ξέρει και η κουτσή Μαρία! Άτομα που υποτίθεται ότι είναι υπεύθυνοι παιδείας του πλέον αρμόδιου θεσμού για την ελληνική παιδεία της ελλληομαερικής κοινότητας και μάλιστα Βορείου, Νοτίου και Κεντρικής Αμερικής και Ατλατικού, το παίζουν φιλόλογοι και γλωσσολόγοι με σπουδές στη...φυσική! Και σαν να μην έφτανε αυτό, προσπαθούν να διορίσουν και τις συζύγους τους διευθύντριες σχολείων με απολυτήριο δημοτικού ή γυμνασίου ενώ αυτές δηλώνουν τη μια ηθοποιοί, την άλλη απόφοιτοι νομικής και στο τέλος...φιλόλογοι! Κι όμως, δεν είναι δύσκολο κάτι τέτοιο, αφού σε πολλά σχολεία κάνουν κουμάντο αγράμματες μοδίστρες του δημοτικού που γίνονται πρόεδροι ενοριών και κοινοτήτων και διορίζουν και απολύουν διευθυντές σχολείων, ακόμα και παπάδες και ιερατικώς προϊσταμένους! Σε πολλά ελληνοαμερικανικά σχολεία διδάσκουν σερβιτόροι, κομμώτριες, οικοδόμοι, κτηματομείστες και δε συμμαζεύεται! Η Σαρα, η Μάρα και το κακό συναπάντημα!

Ανώνυμος είπε...

Οι ελληνοαμερικανοί "Χρονόπουλοι" λοιπόν ως γνήσιοι τσαρλατάνοι, σκιτζίδες, αλμπάνιδες, γιαλατζίδες, και κομπογιανίτες καταφέρνουν με μέσο και όχι μόνο γίνονται "διευθυντάδες" παιδείας οι απαίδευτοι, αλλά και οι άθεοι και οι μασόνοι! Γνωρίζω άτομο που έχει δει τον εν λόγω "κύριο" να βγαίνει από μασονική στοά του Μανχάταν! Δε είναι λοιπόν τυχαίο που τέτοια άτομα που δεν ξέρουν ούτε τη κλιτική και αντί να μου πουν "κ. Φίλιππε" λένε "κ. Φίλιππο" γράφουν μέχρι και βιβλία ελληνικών που μπερδεύουν τα αθώα και άτυχα παιδάκια με άπειρα ορθογραφικά και λεξιλογικά λάθη, με βαρβαρισμούς (γραμματικά λάθη) και σολοικισμούς (συντακτικά λάθη) σε σημείο να παοσύρονται για να διορθωθούν και να επανεκοδοθούν! Παρόλα αυτα, με τρόπο φασιστικό και γκεσταμπίτικο, εισαβάλλουν στα σχολεία και επιβάλλουν τα κατάπτυστα "βιβλία" τους ενώ απαιτούν όλα τα άλλα βιβλία, μαζί και των θρησκευτικών και της ιστορίας να πεταχτούν σε μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών!

Τα ίδια υποκείμενα απαιτούν κάθε φορά που πηγαίνουν σε μια εκδήλωση να τους υποδέχονται με τυμπανοκρουσίες σαν να είναι βαρυσήμαντα πολιτικά πρόσωπα ή σταρ του Χόλιγουντ ενώ πρόκειται για υπαλλήλους δημοσίων υπηρεσιών και εκκλησιαστικών φορέων! Μάλιστα, μια φορά που το συγκεκριμένο βλαχαδερό, έκανε την εμφάνιση του στο Σταθάκειο Κέντρο της Ομοσποδίας Ελληνικών Σωματείων, πήγε πρώτα η γυναίκα του ενώ ο ίδιος περίμενε κρυμμένος στο αυτοκίνητο του για να πάει τελευταίος και να κάνει...είσοδο! Το "βλαχομπαρόκ" σε όλο το μεγαλείο του! Και όμως κάποιοι τέτοιοι Χρονόπουλοι παίρνουν παχυλά ποσά που δεν αξίζουν, όπως ο Χρονόπουλος που έπαιρε μισθό εφτά χιλιαδες ευρώ τον μήνα για να κοροϊδεύει τον κόσμο! Ενώ άτομα που όντως έχουν κάνει μεταπτυχιακά σε σχετικούς με την εργασία τους κλάδους και μάλιστα όχι ένα, αλλά πολλά και με άριστα καταφέρνουν και τους απολύουν με συνοπτικές διαδικασίες (παίρνουν φωτιά τα τηλέφωνα...δηλαδή συκοφαντίες και κουτσομπολιά) και στη θέση τους τοποθετούν τους ημέτερους που συχνά είναι άσχετοι και τυχάρπαστοι με απολυτήριο γυμνασίου, καμιά φορά και δημοτικού ή στη καλύτερη περίπτωση απόφοιτοι άσχετων σχολών. Όμως, έχει ο καιρός γυρίσματα...

Να λοιπόν που ο Χρονόπουλος την πάτησε και μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα. Άντε, σειρά να παίρνουν και οι υπόλοιποι Χρονόπουλοι... Μπορούν λοιπόν κάποιοι για την ώρα να "ευθυμούν", όπως υπαινίσσεται το επώνυμο τους, όμως πίσω έχει η αχλάδα την ουρά... Ἔστι δίκης ὀφθαλμός ὃςτάπανθ' ὁρᾶ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...