Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Πόσοι χρειάζονται για να σφουγγαρίσουν την τουαλέτα του Λευκού οίκου; Τέσσερις.



Ένας για την σφουγγαρίστρα, ένας για τον κουβά, ένας για την λεκάνη, και ένας για τον μπιντέ. Ο Σαμαράς θα είναι επιβλέπων   
Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι τελικά ο Γερμανοτσολιάς θα ταξιδέψει στην Αμερική πολλοί υπουργοί έσπευσαν να ... προσφερθούν προκειμένου να τον συνοδεύσουν στο ταξίδι του.
Ήταν ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή. Κανένας υπουργός δεν θα ταξιδέψει μαζί του. Εκτός από τους στενούς του συνεργάτες κανένα άλλο πολιτικό πρόσωπο θα δεν θα συμμετάσχει στην αποστολή.
Πληροφορίες αναφέρουν και πέφτει πολύ γέλιο ότι από το Μέγαρο Μαξίμου προγραμματίζεται να συνοδεύσουν τον Σαμαρά μονάχα ο στενός του συνεργάτης πρώην αναρχοκομουνιστής και νυν φασίστας  βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας που δεν πήγαινε ούτε στην σκοπιά όταν υπηρετούσε την θητεία του  Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο δικηγόρος και επίσης σύμβουλός του …το γνωστό συνεταιράκι του Μιώνη  Σταύρος Παπασταύρου, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργικού γραφείου Γιώργος Μουρούτης που έκλεισε την ΕΡΤ και …ο μόνος που διασώζεται διπλωματικός του σύμβουλος, πρέσβης Σταύρος Βασιλόπουλος που τον είχε βάλει στο ψυγείο η Ντόρα επειδή δεν ήθελε να συγκαλύψει την φυγή του Καραβέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...