Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Την Αθήνα πάντως θα την πάρει, αν κατεβάσει τον Άδωνη την Mπουμπούκα και τον Πλεύρη μαζί .



Kοινά ψηφοδέλτια με ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ ακόμα και ... Οικολόγους σκέφτονται να κατεβάσουν οι πολιτικοί "εγκέφαλοι" της ΝΔ στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές για να αντιμετωπίσουν το "τσουνάμι" που ακούει στο όνομα Λαϊκός Σύνδεσμος.
Πρόκειται για μια ιδιότυπη συμμαχία των πλέον "χρεοκοπημένων", αλλά ακόμα κυβερνητικών κομμάτων ή φίλα προσκείμενων την κυβέρνηση κομμάτων που αγγίζει τα όρια του πολιτικού αμοραλισμού και δεν αφορά πλέον τόσο τον Λαϊκό Σύνδεσμο, όσο του πατριώτες ψηφοφόρους της ΝΔ.
Πώς αισθάνονται που θα τους καλέσουν να ψηφίσουν υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ που έφερε την καταστροφή στην χώρα, όπως τον Γ.Καμίνη στην Αθήνα ή τον Γιάννη Σγουρό για την Περιφέρεια;
Το εντυπωσιακό στοιχείο που έχει προκαλέσει πανικό στην Συγγρού είναι ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος υπό προϋποθέσεις "κτυπά" και τους τρις μεγάλους δήμου: Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη.
Ακόμα και αν δεν εκλέξει τους δικούς του δημάρχους αν τυχόν εισέλθουν οι υποψήφιοι στον β' γύρο τότε θα δούμε τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου να εκτινάσσονται κοντά στο 50%!
Ήδη υπολογίζεται ότι δεκάδες δήμοι σε όλη τη χώρα θα περάσουν στα χέρια των υποψηφίων του Λαϊκού Συνδέσμου που αυτή την στιγμή "φιλτράρει" τους υποψηφίους για δημάρχους και περιφερειάρχες από μία λίστα εκατοντάδων προσωπικοτήτων του πατριωτικού χώρου με μεγάλη αποδοχή στις τοπικές κοινωνίες.
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...