Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Ρε Τσαλίκη… Άμα παίρνεις μόνο 500 ευρώ έλα …να κάνεις μια.... συναυλία στον… π@ύτσο μου.



Είπαμε να μην είσαι ..Άγιος, αλλά εσύ είσαι ….διάολος τρικέρατος .
Στο μικροσκόπιο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος έχουν μπει τα συμβόλαια πολύ γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών, πολλοί εκ των οποίων αναμένεται τις επόμενες ημέρες να περάσουν μια «βόλτα» από τα γραφεία της υπηρεσίας προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τα ποσά που εισέπραξαν από τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις. Μια από τις περιπτώσεις που προξένησε εντύπωση στους «ράμπο» της ναυαρχίδας του Υπουργείου Οικονομικών ήταν αυτή του γνωστού τραγουδιστή Γιώργου Τσαλίκη, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι για μια εμφάνιση που θα πραγματοποιούσε σε μαγαζί της Ξάνθης παραμονή του Δεκαπενταύγουστου είχε υπογράψει συμβόλαιο αξίας μόλις 500 ευρώ!
Πέρα όμως από την πολύ χαμηλή αμοιβή (δεδομένης της αναγνωσιμότητας του καλλιτέχνη), οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι το συμβόλαιο δεν είχε κατατεθεί, όπως θα έπρεπε, στην αρμόδια ΔΟΥ και δεν υπήρχε και σχετικό παραστατικό αν και ο επιχειρηματίας φέρεται να δήλωσε πως το κατέβαλε. 

Αρκετά μεγαλύτερο ήταν απ’ την άλλη το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο μεγας γκομενιαρης με τις ενοικιαζόμενες... τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης για μια εμφάνιση που πραγματοποίησε το καλοκαίρι στη Ρόδο. Το ιδιωτικό συμφωνητικό με την αμοιβή του καλλιτέχνη, ήταν αξίας 8.000 ευρώ, ενώ πολίτες κατήγγειλαν ότι οι διοργανωτές της εκδήλωσης αντί για θεωρημένα εισιτήρια στην είσοδο, έδιναν αυτόγραφα του τραγουδιστή.
Τα στελέχη του ΣΔΟΕ κάλεσαν εγγράφως τον πολιτιστικό σύλλογο που διοργάνωσε την εκδήλωση να παραδώσει όλο τον φάκελο της υπόθεσης προκειμένου να διαπιστώσουν αν έχει γίνει φοροδιαφυγή.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην του δώσουμε και πεντακοσάρικο .Με τα ίδια λεφτά κάνει πίπα η καλύτερη μοντέλα τώρα με την κρίση, που έχει και τα..καλά της.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...