Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Καμένος - τοτός : Η χρυσή αυγή χρηματοδοτήθηκε από την…. τρόικα.





Καμένε… γλώσσα λανθάνουσα… αλήθειες λέει. Την έβγαλες πρώτη.


Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή, δημοσίευμα που τη φέρει να σχετίζεται με την εξαγορά του 902, του τηλεοπτικού σταθμού του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος «η Χρυσή Αυγή διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας με γνωστό επιχειρηματία που έχει δήθεν εξαγοράσει εκ μέρους μας τον σταθμό του ΚΚΕ 902. Την συγκεκριμένη κωμικοτραγική αναφορά διαβάσαμε στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” σε άρθρο με τίτλο: “Η πώληση του 902 και το κανάλι της Χρυσής Αυγής: Έντονες φήμες για deal Βρυώνη-Μιχαλολιάκου”.
Στην πραγματικότητα η Χρυσή Αυγή παραμένει αποκλεισμένη από όλα τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής. Όσα χρήματα λαμβάνουμε ως κρατική χρηματοδότηση δεν πρόκειται να τα πετάξουμε για να αγοράσουμε κανάλια (όπως οι ΚΚΕδες, που κάνουν μεγάλες “μπίζνες” με το κεφάλαιο), ούτε ραδιοφωνικούς σταθμούς (όπως οι συριζαίοι). Τα επιστρέφουμε στον ελληνικό λαό μέσω δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης.
Ωχριά η φαντασία του μεγαλύτερου παραμυθά μπροστά στα ψέματα που διαδίδουν τα ΜΜΕ για να σπιλώσουν το Εθνικιστικό Κίνημα».


Ρε ..Μαγκες….Στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται , και άλλα που γίνονται και δεν λέγονται. Ακόμη δεν το μαθατε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...