Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτή είναι η ‘’’χαμένη” δήλωση του Καμένου. Ισχύει;





Μάλλον έτσουξε κάποιους πολύ και την …εξαφάνισαν .

“Την Κύπρο την πρόδωσαν ελλαδίτες πολιτικοί και τραπεζίτες. Ο Προβόπουλος τους “πούλησε” ομόλογα ενώ ήξερε ότι θα κουρευτούν, οδηγώντας την Κυπριακή οικονομία στον εφιάλτη. Ο εφιάλτης αυτός θέλουν να ολοκληρωθεί με ένα νέο Ανάν, σε μία Κύπρο που θα βρίσκεται γονατισμένη από τις μνημονιακές υποχρεώσεις. Να είναι σίγουροι ότι κάτι τέτοιο δεν θα περάσει και κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν θα μείνει ατιμώρητος”

 Αντιθέτως όλοι υπερτονίζουν την ακίνδυνη δήλωση του …

Η Ελλάδα του αύριο μπορεί να είναι μια Ελλάδα μακριά από τα μνημόνια με χαμηλή φορολογία και με ευκαιρίες ανάπτυξης. Να δώσουμε τη δυνατότητα να υπάρχει η ευρωπαϊκή Silicon Valley εδώ στη Βόρεια Ελλάδα και να ξεκινήσουμε πάλι το δρόμο της ανάπτυξης, το δρόμο των εξαγωγών, το δρόμο εκείνο που θα φέρει πίσω τους νέους επιστήμονες που φεύγουν για το εξωτερικό. Θα κάνουμε τα πάντα για αυτό».

Ασφαλώς δεν περιμέναμε από τον Καμένο να το μάθουμε διότι το γνωρίζουμε ,όπως γνωρίζουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που προδίδουν οι Ελλαδίτες της Κύπρο, και ούτε θα είναι η τελευταία. Ξέχασε άγνωστο γιατί να αναφερθεί και στον πλιατσικολόγο Σάλλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...