Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Τζαβέλα : Ναι Θα πρότεινα στον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Να επιστρέψει στην Ν.Δ





«Ναι, θα πρότεινα στον Καρατζαφέρη την επιστροφή του στη ΝΔ… Είναι απώλεια για τον κοινοβουλευτισμό στην Ελλάδα να μην έχει τον Καρατζαφέρη», δήλωσε η ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ, Νίκη Τζαβέλλα, μιλώντας στο Zougla TV. Δηλαδή με απλά λόγια λέει έμμεσα αφού του κάνει πρώτα το… μνημόσυνο σε στυλ, τι καλός που είναι κ.α ,  ότι μόνο μέσω Ν.Δ μπορεί να μπει στην βουλή. Να την χαίρεσαι χοντρούλη την διαπλεκόμενη.
Με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, κατά τα εγκαίνια της 78ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, δήλωσε: «Εμένα μου άρεσε η ομιλία του Σαμαρά… Ο Αντώνης Σαμαράς έχει υιοθετήσει τον ρόλο ενός “πατερούλη”, που μιλάει κατανοητά στο κόσμο και είναι καλό αυτό», συμπλήρωσε, Είναι ένα πλεονέκτημα που το έχει ….από τον καιρό που..τρέχαμε να τον… κάνουμε πρόεδρο. Η κυρία έχει αρχίσει ένα απέραντο γλείψιμο στον στραβούλιακα.  


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ Κ.Ο ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.

Νέα ερωτήματα γεννά η απολογία Καρατζαφέρη για το «Ίων Δραγούμης»

« Είναι δείγμα ευθύτητας να απαντά κανείς προσωπικά σε υποθέσεις που τον αφορούν προσωπικά. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης όμως επέλεξε να κρυφτεί πίσω από ανώνυμες ανακοινώσεις γραφείων τύπου και τοπικά φερέφωνα στο Βόλο. Παρά ταύτα η κοινωνία περιμένει άμεσες και πειστικές εξηγήσεις, ιδιαίτερα από ένα αρχηγό πρώην κοινοβουλευτικού κόμματος, για τις σοβαρότατες υποθέσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Επαναλαμβάνω μερικά μόνο από τα ερωτήματα που ο Γ. Καρατζαφέρης άφησε για μια ακόμη φορά αναπάντητα και τα απευθύνω προσωπικά στον ίδιο:

Αφού στην ανακοίνωση του ΛΑΟΣ αναφέρεται πως το κομματικό ίδρυμα «Ίων Δραγούμης» δεν πήρε ποτέ «ούτε ένα ευρώ κρατικής επιχορήγησης», που πήγαν τελικά τα χρήματα που λαμβάνει από το 2007 μέχρι σήμερα ο Γ. Καρατζαφέρης ειδικά για αυτό το σκοπό, όπως ορίζει το άρθρο 4 του ν.3023/02; Από μόνη της αυτή η συνταρακτική ομολογία θα κινητοποιούσε τη Δικαιοσύνη, ανεξαρτήτως καταγγελιών.
Μήνυση ποιου έχουν στα χέρια τους οι εισαγγελικές αρχές της Αθήνας; Σίγουρα όχι δική μου. Θα πρέπει λοιπόν ο Γιώργος Καρατζαφέρης –έστω μέσω φερεφώνων- να ενημερώσει την κοινή γνώμη για ποιο λόγο βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της ποινικής δικαιοσύνης κι από που ξεκίνησε η υπόθεση…
Το ότι υπάρχει επίσης σε εξέλιξη έρευνα του ΣΔΟΕ στο ΛΑΟΣ την οποία ζήτησε ο Εισαγγελέας είναι φανερό σε όποιον διαβάσει το σχετικό έγγραφο του υφυπουργού κ. Μαυραγάνη.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ . ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ .
ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΨΗΛΟΥ , ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ .....ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΕ , ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΨΗΦΟΣ ,ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΜΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ κ.ο.κ.
ΕΙΧΕ ΔΥΔΤΥΧΩΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .
ΚΑΙ ΣΤΗ Ν.Δ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ......

Ανώνυμος είπε...

θα τον περιμένει ο μπουμπουκος για εγχείρηση .Την λοβοτομή προσωπικά θα την κάνει ο Μάκης ο τσεκουράτος.
Άντε βρε ρεζίλι και που θα πας!Δώσαμε χρήματα ,τρέξαμε αλλά θα τα πάρουμε πίσω με αιματοπανωτόκιο.

Ανώνυμος είπε...

Καλά θέλει η διαπλεκο-τζαβέλα να πιστέψουμε τις μαλακίες που λέει. Πως αγωνίστηκε τάχα για να γίνει αρχηγός ο Σαμαράς την στιγμή που ξέρουν και οι πέτρες ότι ανήκει ψυχή και σώμα στην οικογένεια Μητσοτάκη;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...