Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Εδοξάσθη .....κρυπτόμενος



Ένταση επικράτησε νωρίς το πρωί στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, όπου σχολικοί φύλακες πραγματοποίησαν συμβολική κατάληψη, διαμαρτυρόμενοι για το μέτρο της διαθεσιμότητας. Έπειτα από επέμβαση των εργαζόμενων της αστυνομίας, η οποία έκανε χρήση χημικών και ροπάλων , οι διαμαρτυρόμενοι απομακρύνθηκαν από τον προαύλιο χώρο και παραμένουν συγκεντρωμένοι έξω από το υπουργείο. Να σημειωθεί ότι πέντε σχολικοί φύλακες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Λίγο πριν τις 11.00 προκλήθηκε νέα ένταση όταν άνδρες των ΜΑΤ προσπάθησαν να απομακρύνουν τους συγκεντρωμένους που κάθονταν στον δρόμο.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορούσε το πρωί να προσεγγίσει το κτήριο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, καθώς οι σχολικοί φύλακες είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο.
Έτσι, ο υπουργός προτίμησε να φθάσει με μοτοσικλέτα και φορώντας το κράνος του, χωρίς να τον αναγνωρίσουν πολλοί, πέρασε την πόρτα του γραφείου του.
Mετά την άκαρπη  συνάντηση του κρυπτομενου Μητσοτάκη, με αντιπροσωπεία σχολικών φυλάκων, τους όρισε νέο ραντεβού για τον…. Οκτώβριο.

 

Μην ξαναπεί κανείς ότι κι οι μπάτσοι είναι εργαζόμενοι, ούτε οι εφοριακοί, οι ΔΕΗτζήδες κι όσοι υπηρετούν με τη βία το σημερινό καθεστώς!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...