Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Σας αρέσει το…. ΣΕΞ ;




Σαφείς αποστάσεις από τον βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ και στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού Χρύσανθο Λαζαρίδη κράτησε η Ντόρα Μπακογιάννη "Η θεωρία των δύο άκρων είναι μια λάθος προσέγγιση" είπε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. "Δεν μπορεί ένα κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης να θεωρείται άκρο και δεν συμφέρει τη χώρα να λέμε μια τέτοια κουβέντα", τόνισε. "Δεν μπορούμε να λέμε ότι τα συνταγματικά κόμματα της βουλής των Ελλήνων σήμερα, είναι κόμματα που επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση. Το αντίθετο πρέπει να κάνουμε . Είναι η ώρα της εθνικής συμφωνίας", επεσήμανε και απευθυνόμενη στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, είπε: "Να συμφωνήσουμε στα βασικά".
Ας της θυμίσουμε τι έλεγε γιατί μπορεί να ξεχνάει: 
«Τις τελευταίες ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ, και προσωπικά ο κ. Τσίπρας, μου κάνει την τιμή να μου επιτίθεται σε καθημερινή βαση. Ασχολείται μαζί μου σχεδόν. Η αλήθεια σε καθημερινή είναι ότι ήμασταν πάντα σε αντίπαλα στρατόπεδα. Γιατί όταν, π.χ., δίναμε τη μάχη εναντίον της 17, πέντε από τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μάρτυρες υπεράσπισης των κατηγορουμένων».
Σύμφωνα με τη σαρα- Μάρα Ζαχαρέα, ο Βορίδης είναι τώρα «εξαιρετικός νομικός». Και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας. Κύριος! Πάει το τσεκούρι. Έλιωσε στη λήθη.
Ο Γεωργιάδης; Α! Εξαιρετικός εκδότης! Σύμφωνα με τον Δένδια  … "Η δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής υπονομεύει την αυθεντία του κράτους δικαίου και θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη και την εσωτερική ασφάλεια της χώρας" τονίζει στην επιστολή, που απέστειλε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη (σσ. και μάλιστα στο σπίτι της) επιστολή, που συνοδευόταν από έγγραφο της Αστυνομίας, με τα περιστατικά αξιόποινων πράξεων, μελών ή οπαδών του συγκεκριμένου κόμματος, μετά την επίθεση στη λαϊκή αγορά της Ραφήνας.Τα συνολικά 32 περιστατικά (13 στην Αττική και 19 στην υπόλοιπη Ελλάδα), όπως τόνισε σε ανακοινώσεις, που έκανε το απόγευμα, συνιστούν διαρκή δράση εγκληματικής οργάνωσης και όχι μεμονωμένες περιπτώσεις, γι αυτό και ζητάει να υπαχθούν στο άρθρο 187 του ποινικού κώδικα περί σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, ώστε να αντιμετωπιστούν από τις Αρχές ως κακουργήματα και να γίνουν συλλήψεις ηθικών και φυσικών αυτουργών.
Αυτό έκανε τον γ.γ. του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Νίκο Μιχαλολιάκο ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΏΝ να προειδοποιήσει την κυβέρνηση ότι θα αντιδράσει δυναμικά βάσει των όσων ορίζει το Σύνταγμα σε περίπτωση που προχωρήσει το σχέδιο να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα με αφορμή τα τελευταία γεγονότα και την πολιτική χρέωση στην ΧΑ της δολοφονίας του 34χρονου Π.Φύσσα.
"Θα αντισταθούμε ενεργά και με κάθε μέσο το Σύνταγμα στο ακροτελεύτιο άρθρο του αν επιχειρήσουν με παράνομο και αντισυνταγματικό τρόπο να μας θέσουν εκτός νόμου. Καλώς σε αγωνιστική εγρήγορση όλα τα στελέχη μας. Τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν".
Με αυτή την σαφή τοποθέτηση  Επικαλέστηκε συγκεκριμένα το άρθρο 120 του Συντάγματος και πλέον ... ο Θεός να βάλει το χέρι του!



Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης που παίζει ύποπτο ρόλο και μάλλον ροκανίζει κατόπιν ειδικής εντολής των Γερμανών τον Σαμαρά , βγήκε και την έπεσε στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το αίμα του δολοφονημένου από την Χρυσή Αυγή, Παύλου Φύσσα ήταν ακόμα νωπό. Δεν έκανε τίποτα άλλο, από το να υποστηρίξει ξανά την θεωρία των δύο άκρων , της οποίας και είναι εμπνευστής άλλωστε.

ΕΑΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ..ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ , ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟ.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Χρύσανθος είναι πράκτορας της cia.
Διάβασε το βιογραφικό του.
Κάνει μπαμ...
ΥΓ:Άσε που μοιάζει απίστευτα στον άλλο αποτυχημένο κυπατζή Καλεντερίδη.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ !!!!
Η ....ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ... ΜΟΝΟΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...