Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτό θα είναι και γαμώ τα ντιμπέιτ.



Εμείς θέλουμε να δούμε Κασιδιάρη – Κωνσταντοπούλου -  Βορίδη  και ..Τραγκα σε πάνελ και να …γίνουμε στήλη..άλατος.
Στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές μόνο η Χρυσή Αυγή έχει ανοίξει τα χαρτιά της καθώς ο Ν. Μιχαλολιάκος ουσιαστικά ανακοίνωσε πως ο ''εκλεκτός'' του κόμματος για τη Δημαρχία της Αθήνας θα είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Απέναντι του πιθανότατα θα βρει την Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είναι ακόμα νωπές οι μνήμες από το χαστούκι και το ποτήρι με το νερό που είχε εκσφενδονίσει ο Κασιδιάρης κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη.
Όμως στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα δεν έχουν πάρει τις οριστικές αποφάσεις τους, αφού εκτός της Ρένας Δούρου ακούγονται και τα ονόματα της Ζ. Κωνσταντοπούλου και της Σοφίας Σκοράφα.

Στη Ν.Δ ολόενα και ακούγεται πιο έντονα το όνομα του Νίκου Δένδια.
Η επιλογή αυτή αν τελικά περπατήσει θα οφείλεται κατά πολύ στην επιχείρηση ''Ξένιος Ζευς'', και στην απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από το κέντρο της Αθήνας.
Αυτό θα είναι και το δυνατότερο χαρτί του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, καθώς έτσι θα μπορέσει να ''ψαρέψει'' ψήφους και από τον ακροδεξιό χώρο.

Δυνατά όμως ακούγεται από τη Ν.Δ και το όνομα του Μάκη Βορίδη, που και αυτός μπορεί να διεμβολίσει τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, και ο οποίος δεν έχει αξιοποιηθεί σε υπουργική θέση.
Ο Καμένος επιθυμεί σφόδρα να κατεβάσει τον Τραγκα αλλά δεν ξέρουμε εάν τελικά ευδοκιμήσει η πρόταση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...