Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτό το μουνόπανο θα παίξει μπάλα στον …δικέφαλο.. ΠΑΟΚ;



Με το αλυτρωτικό σλόγκαν του ΟΥΤΣΕΚΑ, «Μετά το Κόσοβο, την Τσαμουριά (Ήπειρος…) και τη Μακεδονία για μια μεγάλη Εθνική Αλβανία», ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Εργκίς Κάτσε, ανάρτησε στο facebook, φωτογραφία, ποζάροντας με τη φανέλα του Αλβανικού UCK, και κάνοντας το σήμα της νίκης! aυτή η πρόκληση είχε ως αποτέλεσμα την οργή εκατοντάδων ΠΑΟΚτσήδων που από εκείνη την ώρα έχουν γυρίσει τον κόσμο ανάποδα, βρίζοντας και απειλώντας τον Αλβανό, που όπως μόνος του αποκάλυψε είναι πράκτορας του ΟΥΤΣΕΚΑ και κατάσκοπος της Αλβανίας στην Ελλάδα και μας προκαλεί μέσα στη χώρα μας αμφισβητώντας την εδαφική ακεραιότητά της και απειλώντας την ύπαρξή μας…

Να τα βλέπουν αυτά, εκείνοι οι μαλάκες που τον ήθελαν να φοράει την τιμημένη γαλανόλευκη φανέλα με την Εθνική Ελλάδας στο στήθος.

Το ζήτημα που δημιουργείται είναι τεράστιο, είναι εθνικής σημασία και ξεπερνάει τα όρια του ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη.

Ο Κάτσε μετά την οργή των ΠΑΟΚτσήδων κατέβασε τη φωτό και το σλόγκαν, μετά την ανέβασε… δεύτερη με άλλο σχόλιο και τέλος την κατέβασε εντελώς, λέγοντας πως δεν είναι δική του, δεν την ανέβασε αυτός αλλά άλλος, και λοιπά φαιδρά σαν τον ίδιο. Αγαπάει την Ελλάδα και την... σέβεται λέει τώρα ο Αλβανός οπαδός του ΟΥΤΣΕΚΑ που προκαλεί διχόνοια και εθνικό μίσος με αυτό που έκανε, ισχυριζόμενος πλέον μετά τη γενική κατακραυγή,  πως δήθεν δεν ήξερε τι είναι αυτό που φοράει.

Όσο δεν ξέρει τι είναι το νερό που πίνει, λέμε εμείς…

Φυσικά, δεν είναι μόνο η Φώτο του Κάτσε με τη φανέλα του ΟΥΤΣΕΚΑ. Είναι και το αλυτρωτικό μήνυμα του για μεγάλη Αλβανία που περιλαμβάνει την Τσαμουριά και τη… Μακεδονία, το οποίο συνόδευε τη Φώτο. Κι αυτό είναι κάτι που πνίξανε οι περισσότεροι που αναφέρουν το θέμα.

Οι δούλοι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, γράφουν κάτι περί «παρεξήγησης» και … «συγγνώμης», έχουν κόψει από τη φωτογραφία το αλυτρωτικό κείμενο του ΟΥΤΣΕΚΑ και προσπαθούν να υποβαθμίσουν το θέμα. Μόνο που αυτό, ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ.

Tελικά ο κρυφο-ουτσεκάς κατέβασε τη φωτογραφία, και επιχείρησε αμέσως να το μαζέψει γράφοντας: «Ενημερώνω τους φίλους μου ότι δεν είχα ιδέα τι σημαίνει η φωτογραφία που ανέβασαν άλλοι στο προφίλ μου και φυσικά μόλις έμαθα την έσβησα. Η φωτογραφία αυτή βγήκε σε σπίτι φίλου που με φιλοξένησε, δεν είναι καν δική μου. Συγγνώμη για όσους εκνευρίστηκαν, όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν τι άνθρωπος είμαι».
Οι αντιδράσεις όμως ήταν τόσο έντονες, που ο 20χρονος ποδοσφαιριστής αναγκάστηκε να γράψει και δεύτερη διευκρίνιση στο Facebook τονίζοντας ότι δεν τον εκφράζει ο UCK! «Όσοι είναι κοντά μου ξέρουν τι χαρακτήρας είμαι και μου φτάνει πως με πιστεύουν... δεν με εκφράζει ο UCK... αλλιώς δεν θα την ανέβαζα... Ο Κάτσε χθες βράδυ διέγραψε εντελώς το λογαριασμό του.

Το ζήτημα όσον αφορά τον ΠΑΟΚ είναι μονόδρομος. Αν ο Σαββίδης είναι όπως ισχυρίζεται Έλληνας και πατριώτης και απόγονος των Βυζαντινών, καλείται να το αποδείξει τώρα. Διακοπή συμβολαίου και δρόμο από τον ΠΑΟΚ το καθίκι Εργκίς Κάτσε, που μαγαρίζει τη φανέλα του


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...