Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Μεγάλε όσο και να φωνάζεις ο Σαμαράς δεν σε θέλει





Με επιθέσεις σε μέλη της νεολαίας του ΛΑ.ΟΣ , αλλά και με συνθήματα όπως «Αλήτη, προδότη Καρατζαφέρη» μέλη της Χρυσής Αυγής άνοιξαν «πυρ» και βεντέτα και κατά του κόμματος του ΛΑΟΣ στην εκδήλωση στο Μελιγαλά.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του tharrosnews.gr προπηλάκισαν και χτύπησαν έναν εξ αυτών, στέλνοντας τον στο νοσοκομείο για ράμματα ,  ζητώντας τους παράλληλα να αποχωρήσουν από το μνημόσυνο. Αυτό έκανε τον Καρατζαφερη να ..βγει στο κλαρί.

 «Ό,τι δεν κατάφεραν οι αριστεροί το κατάφερε η Χ.Α. ακυρώνοντας το μήνυμα στον Γράμμο-Βίτσι και στον Μελιγαλά» σημειώνει με σκληρή ανακοίνωσή του το ΛΑΟΣ μετά τα επεισόδια στην εκδήλωση και την επίθεση των χρυσαυγιτών.
«Οι ακραίες φασιστικές πρακτικές μιας μερίδας της Χρυσής Αυγής αμαύρωσαν άλλη μια εκδήλωση Εθνικού Χρέους, στον Μελιγαλά, προσφέροντας με τις πράξεις της άλλοθι στις ανοησίες περί "Γερμανοτσολιάδων" και "Ταγματασφαλιτών", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση και υπογραμμίζει:
Αυτό που προσπαθούσε τόσα χρόνια η αριστερά, δηλαδή να ακυρώσει το μήνυμα στον Γράμμο-Βίτσι και στον Μελιγαλά, το κατόρθωσε η Χ.Α.. " Αξιος ο μισθός της", από όπου κι αν προέρχεται. Οι γνήσιοι πατριώτες δεν κάμπτονται από προβοκάτσιες και εξαλλότητες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα καμώματα της Χ.Α. δίνουν το δικαίωμα στην αριστερά να γελά εις βάρος του Πατριωτικού χώρου»
Από νωρίς στην Πηγάδα του Μελιγαλά είχαν συγκεντρωθεί πάνω από 2.000 άτομα οι περισσότεροι εκ των οποίων μέλη της Χρυσής Αυγής ,με σύσσωμη σχεδόν την Κοινοβουλευτική της ομάδα (πλην του Αρχηγού της Νίκου Μιχαλολιάκου), από ολόκληρη τη χώρα. Συνολικά ήρθαν στο Μελιγαλά περίπου 26 πούλμαν.

Πρωτοφανής ήταν και για τη κωμόπολη του Μελιγαλά η αστυνομική δύναμη που βρέθηκε εκεί. Χαρακτηριστικά στην περιοχή ήρθαν από την Αθήνα 5 κλούβες με άνδρες των ΜΑΤ.

 
Χιλιάδες κόσμου στην τελετή μνήμης στο Μελιγαλά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...