Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Πάγκαλος :Να συνεχίσουμε μαζί για να τα τρώμε.



Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε το …κύτος  ο  Πάγκαλος, που βλέποντας την ραγδαία αύξηση της χρυσής αυγής πρότεινε την κοινή κάθοδο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, σε ένα ευρύτερο φιλοευρωπαϊκό πλαίσιο.

Σε δηλώσεις του στον ΒΗΜΑ FM, ο ξεπουλητής των Ιμίων υποστήριξε πολιτικάντικα για να μην χαθεί το φαγοπότι  πως πρέπει να συγκροτηθεί μια ευρύτερη παράταξη φιλοευρωπαϊκού προσανατολισμού, η οποία «πιστεύει στο ελληνικό Σύνταγμα και την Ευρώπη και δεν λέει μια μέσα, μια έξω, μια από εδώ και μια από εκεί και που πιστεύει στη μικτή οικονομία και έχει εγκαταλείψει τις κομμουνιστικές φαντασιώσεις περί κράτους και μικτής οικονομίας, μπορούν να υπάρξουν μαζί».

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Πάγκαλος επεσήμανε πως όσες πολιτικές δυνάμεις διέπονται από τις παραπάνω κλεπτοαρχές θα έπρεπε να κατέβουν μαζί στις ευρωεκλογές. «Δεν έχω αντίρρηση αν βάζετε σε αυτή τη σκέψη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί», τόνισε ο πρώην υπουργός, διότι εξάλλου …μαζί τα φάγαμε και καλό θα είναι να συνεχίσουμε δια της πλαγίας οδού πέρα από πολιτικές να τα τρώμε..
Ταυτόχρονα τα έριξε στον Βενιζέλο βγαζωντας την ουρα του απ΄ έξω λέγοντας  «Σε ποιο συμπόσιο να πάω; Σε ποιους; Σε αυτούς τους αποτυχημένους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο μηχανισμός; Που τσακώνονται για το αν ο ήλιος θα είναι πράσινος ή πορτοκαλί;», διερωτήθηκε ο κ. Πάγκαλος και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να μιλήσω. Ό,τι έχω να τους πω, το λέω δημοσίως, σε όλο τον κόσμο. Στα στελέχη του αποτυχημένου συγκροτήματος που έγινε από 44% κάτω από το 10%, μονοψήφιο, δεν έχω να πω κάτι».
 «Δεν με ενδιαφέρει να το πω», συνέχισε, «ούτε σε ηγέτες που το έφτασαν εκεί και είναι ο Σημίτης, ο Γ. Παπανδρέου και ο Βενιζέλος. Μαζεύτηκαν και αγκαλιάστηκαν και μας είπαν "ελάτε να πάμε μπρος". Τι εμπρός; Το μηχανισμό τους ενδιαφέρει να ελέγξουν και να διατηρήσουν, για να έχουν τα προνόμιά τους και ας με διαγράψουν επιτέλους, για να τελειώσει η αγωνία μου αν θα το κάνουν ή όχι».

Σε απόγνωση έχουν πέσει στην ΝΔ: Οι επόμενες εκλογές θα είναι της Χρυσής Αυγής!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...