Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Φορέστε τα τσίγκινα σώβρακα γιατί θα έρθουν οι… Ρώσοι.



Μια ζωή τσάτσοι των αμερικανών ήταν απο την εποχη της.. πίτσας χατ του γκλαστνόστ και της ..περεστρόϊσκα του ανεκδιήγητου Γκορμπατσώφ,  και προσπαθούσαν η να πουλήσουν κανένα όπλο η να πάρουν μερίδιο από την γεωστρατηγικη πίτα. Κομμουνιστής και φίλος δεν γίνετε, διότι πρώτα κοιτά το σπίτι του, και αν περισσεύσει κανένα κόκκαλο μπορεί να γευτείς …γλείψιμο. Εδω το αρχιλαμόγιο ο Βρυώνης αγόρασε από τους κουμουνιστές για λογαριασμό της ακροδεξιάς τον 902 .Ε..ρε γκουλαγκ που σας χρειάζεται.
Για πρώτη φορά η Μόσχα διατύπωσε πριν λίγο ευθεία απειλή προς την Δύση ότι τα πλοία της βρίσκονται στην Ανατολική Μεσόγειο "για να ανοίξουν "πυρ" αν χρειαστεί"!
"Τα ρωσικά πολεμικά σκάφη στη Μεσόγειο έχουν την ικανότητα να αντιδράσουν σε περίπτωση κλιμάκωσης της σύρραξης στη Συρία", δήλωσε σήμερα ρωσική στρατιωτική πηγή, την ώρα που οι δυτικές χώρες προετοιμάζονται να επιτεθούν στην Συρία, χωρίς να υπάρχει απόφαση του Συμβουλίου ασφαλείας του ΟΗΕ
"Σήμερα θεωρούμε πως η παρουσία μας στην ανατολική Μεσόγειο είναι επαρκής για να εκπληρώσει τις αποστολές μας. Αυτά (τα σκάφη) μπορούν, εάν κριθεί αναγκαίο μαζί με τα υποβρύχιά μας, να επηρεάσουν στο εξής την τακτική κατάσταση", είπε στο πρακτορείο Ιντερφάξ πηγή του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας και εδώ έχουμε και μία αποκάλυψη: Στην περιοχή επιχειρούν και ρωσικά υποβρύχια, κάτι που δεν ήταν γνωστό μέχρι στιγμής.
«Ήδη είμαστε έτοιμοι να επιλύσουμε τα προβλήματα που μπορεί να ενσκήψουν. Προς τούτο, σύντομα πρόκειται να υπάρξουν μεταβολές στη σύνθεση της Mοίρας (των πολεμικών) για να ανταποκριθούμε καλύτερα στις εξελίξεις των γεγονότων", πρόσθεσε η ίδια πηγή, χωρίς να προσθέτει άλλες λεπτομέρειες.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΙΧΝΟΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ .

Ixnos είπε...

Για ξανασκέψου το αυτό που γράφεις. Πεσ΄μας πότε οι ρώσοι στήριξαν ενεργά όχι με λόγια άλλους εκτός των συνόρων τους

Ανώνυμος είπε...

1) οταν ο "φιλος" σου ειναι μακρια και δεν εχει αεροπλανοφορα, και να θες, δυσκολα θα μπωρεσεις να τον στηριξεις!!!
2) η ρωσσια δεν ειναι πλεον κουμουνιστες, ευτηχως, γιατι τοτε αν ελεγες χριστιανος η ελευθερος ανθρωπος....εσκαβες στην σιβηρια για πολλααααα χρονια.
3) η ρωσσια αυτα που τραβηξε μετα την πτωση της απο εβραικα και αμερικανικα συμφεροντα ειναι πολλα, (δεν ειχαν φωτια να ζεσταθουνε, αυτοι με τα περισσοτερα αερια και πετρελαια, οπως στο ιρακ, που γυρνουσαν με τα μπετονια και τα κουπονια μετα το 93' τα ξεχασατε), τωρα μια ευκολη ερωτηση...ποιος ειναι αυτος ο οποιος παει και "ελευθερωνει" ολον τον κοσμο απο τη μηζερια του να εχεις πετρελαιο, αεριο ,κλπ??
4) οι αμερικανοι μετα το 40' εκαναν βασεις παντου - τοτε ηταν ακομη "καλοι"-και βοηθουσαν, με ανταλαγματα παντα, εχουν σε ολη την ευρωπη, αφρικη, μ.ανατολη, μεχρι και το βιετναμ κατω απο τον ελεγχο τους ειναι.
5) οι ρωσσοι εδειξαν αν στηριζουν δικους τους εκει που αμεσα μπωρουν να επεμβουν -βλεπε γεωργια- αλλος το υποκινησε, αλλος την πληρωσε.
6) και για να κλεισω, τα βηματα που εκανε η ρωσσια τα τελευταια 13 χρονια, μετα απο χρεωκοπιες,ΔΝΤ, διαλυση, κλπ,κλπ ειναι κατι που πολλοι θα το ηθελαν.Μπωρει οι αμερικανοι να ειναι υπερδυναμη, αλλα ισως πλεον να μην ειναι οι μονοι, τουλαχιστον σε καποιες περιοχες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...