Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Έχει θράσος αυτό το πολιτικό αρχίδι και μιλά; Δεν κάνει τον σταυρό του που γλύτωσε την κρεμάλα;



Την ανάγκη για μια νέα αρχή στο ΠΑΣΟΚ, αρχή στην οποία όλοι θα μπορούν να συμμετέχουν, με ελεύθερη συζήτηση «χωρίς ιμάμηδες και διαγραφές για να περιορίζεται η σκέψη, ανοιχτές διαδικασίες και όχι κλειστά δωμάτια», επεσήμανε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σημίτης κατά την ομιλία του για 39η επέτειο της ίδρυσης του Κινήματος.
Μάλιστα ο πρώην πρωθυπουργός παραλλήλισε τη σημερινή εποχή με το 1974, σημειώνοντας ότι «έτσι και σήμερα βρισκόμαστε σήμερα σε μια στιγμή που είναι ανάγκη να αρχίσει μια νέα εποχή».
Στο σημείο αυτό δήλωσε ότι θα μπορούσε να γίνει μια ευρύτερη συνεργασία με άλλα σχήματα στο πλαίσιο της προοδευτικής παράταξης, αφήνοντας στην άκρη την ανάγκη του ενός και μόνο αρχηγού. «Δεν με απασχολεί να τακτοποιήσω τους υπερεκχειλίζοντες εγωισμούς μικροαρχηγών, ούτε κάποιους μόνιμα διαφοροποιημένους έως ότου εξασφαλίσουν αυτό που θέλουν», τόνισε
Το ΠΑΣΟΚ, με θάρρος, φαντασία, συναίσθημα ευθύνης, σε συνεργασία με πολλούς άλλους, με νέα πρόσωπα και νέες ιδέες, να γίνει ο μοχλός της αλλαγής, να βάλει τις βάσεις για την παράταξη της δημιουργίας και της αλληλεγγύης, τις βάσεις για ένα νέο ρεύμα ανανέωσης, καθοριστικό για το ξεπέρασμα της κρίσης, ανέφερε.



Με τον ίδιο ενθουσιασμό, όπως στο συνέδριο, χειροκροτήθηκε ποιός;  ο ....Τζεφρυ  ενώ μέσα στην αίθουσα ακουγόταν ρυθμικά το όνομά του.
Στην εκδήλωση εμφανίστηκαν και πρόσωπα όπως ο Λαλιώτης, που τα τελευταία χρόνια είχε αποστασιοποιηθεί από το ΠΑΣΟΚ για να γλυτώσει από τον έλεγχο και την πιθανή φυλακή.
Πριν από λίγο στο βήμα ήταν ο αρχιπροδότης Σημίτης, που πρέπει να πούμε πως αντίθετα με τον έτερο προδότη Παπανδρέου δεν χειροκροτήθηκε από τους τρωκτικούς φίλους και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονταν στην αίθουσα.
Αυτή τη φορά και με αφορμή τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως υπήρξε προσέγγιση του προδότη Παπανδρέου με τον καραγκιόζη Βενιζέλου...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ...ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ???
ΟΛΗ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΒΓΑΛΕ ΣΧΕΔΟΝ !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...