Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Στα αρχίδια μας τα.. «προσωπικά» σου. Εμάς μπορείς να πείσεις;



Oυτε ο ίδιος δεν πιστεύει τις βλακείες που λέει. «Μου είπαν αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω»..  «και προσωπικά πιστεύω» .Εδω πάμε για ολοκαύτωμα, και ο γελοίος δεν μπορεί να πει την αιτία - λόγους ,δικαιολογία κατ΄εμας, γιατί φοβάται την κατακραυγή από τα πιθανά ψέματα του. Με τέτοιους ηγέτες και Γ.Γ.  το ΝΑΤΟ έγινε μπουρδέλο.

Ο Γενικός Γραμματέας του NATO, Άντερς Φο Ράσμουσεν, δήλωσε σήμερα ότι «προσωπικά έχει πειστεί» ότι το συριακό καθεστώς είναι αυτό που ευθύνεται για την επίθεση με χημικά όπλα η οποία στοίχισε τη ζωή εκατοντάδων ανθρώπων την 21η Αυγούστου σε προάστιο της Δαμασκού.
Ο Ράσμουσεν είπε ότι είδε «αποδεικτικά στοιχεία» γι' αυτό. «Μου παρουσιάστηκαν βάσιμες πληροφορίες και, χωρίς να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες, μπορώ να σας πω ότι προσωπικά είμαι πεπεισμένος όχι μόνο ότι έλαβε χώρα μια επίθεση με χημικά όπλα, αλλά και ότι το συριακό καθεστώς ευθύνεται» γι' αυτή, είπε ο Ράσμουσεν στους δημοσιογράφους κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στις Βρυξέλλες. Ο Ράσμουσεν άφησε να εννοηθεί ότι του δόθηκε πρόσβαση σε απόρρητα στοιχεία που έχουν συλλέξει χώρες μέλη του NATO.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ???
ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ .
ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...