Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Συμφώνησαν οι… γυριστρούλες



Συμφώνησαν λένε στην συμπόρευση των αποκομμάτων τους «Δημοκρατική Αριστερά» και «Συμμαχία για τη Νέα Ελλάδα», οι Κουβέλης και Λοβέρδος. Στην συνάντησή τους που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ, έδωσαν τα χέρια να δημιουργήσουν κοινό πόλο μήπως και καταφέρουν να μπουν στην βουλή.
Ο πρόεδρος τρομάρα του της ΔΗΜΑΡ τόνισε ότι η συγκρότηση των δυνάμεων δεν μπορεί να γίνει γενικά και αόριστα αλλά στη βάση συγκεκριμένων οικονομικών συμφωνιών διότι υπάρχει και η επιδότηση . Σύμφωνα με τον κ. Κουβέλη οι πολιτικές που θα πλασάρουν θα πρέπει να είναι αντίθετες στην ασκούμενη κυβερνητική πολιτική, αλλά και στη δημαγωγία, που εκφράζεται μέσω της μονομερούς καταγγελίας του μνημονίου και της στάσης πληρωμών. Δεν υπάρχει λόγος να χάσουμε την στήριξη της τρόικας.  Για τον κ. Κουβέλη άξονας του τρίτου κόλου θα πρέπει να είναι η…. κοινωνική συνοχή.
Από την πλευρά του το παιδί των μητροπολιτών Λοβέρδος τόνισε ότι έχει δημιουργηθεί η ανάγκη συμπαράταξης όλων των δυνάμεων του κεντροαριστερού χώρου. Πρόσθεσε ότι θα πρέπει να εφαρμοστεί πρόγραμμα στη χώρα που να έχει στο επίκεντρο την τσέπη μας αλλά και τον άνθρωπο τον πολίτη ειδάλλως πως θα τους υφαρπάξουμε ψήφους. . Απαντώντας σε ερώτηση για το αν το κλεπτοΠΑΣΟΚ μπορεί να συμμετέχει στην συγκρότηση του κεντροαριστερού πόλου, ο κ. Κουβέλης επανέλαβε με νόημα πως είναι αντίθετος με την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική, ενώ ο κ. Λοβέδος δήλωσε πως στην πρόσκληση που απηύθυνε ο ίδιος, το ΠΑΣΟΚ δεν ανταποκρίθηκε.



Βέβαια από στελεχάρες να… φάνε και οι σκύλοι.

Δεν είναι μόνο ο άλλοτε (εξωκοινοβουλευτικός βεβαίως- βεβαίως) υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δόλλης, ο οποίος, όπως αποκάλυψε ο Lykavitos. gr (βλ. σχετικά http://www.lykavitos.gr/archives/47927) ο μοναδικός από τους λεγόμενους «αυλικούς» του ΓΑΠ που στελεχώνει το (από) κομμα του Ανδρέα Λοβέρδου.
Ο… μποέμ Δόλλης είναι το λιγότερο! Σήμερα σας αποκαλύπτουμε ότι σημαίνοντα  ρόλο –κάτι σαν διευθυντής- στο οργανόγραμμα του πρώην υπουργού Εργασίας και Υγείας (και… εκκολαπτόμενου συνεργάτη της ΔΗΜΑΡ) κρατά ένα πρόσωπο που όχι μόνο μπαινόβγαινε στο Μαξίμου επί πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου, αλλά κρατούσε θέση στον πανίσχυρο Τομέα Τεκμηρίωσης του ΠΑΣΟΚ και -το σημαντικότερο- ήταν συνεταίρος του αδελφού του ΓΑΠ Νίκου Παπανδρέου στην επενδυτική και χρηματοοικονομική εταιρία «BEST FINANCIAL CONSULTING FIRM S.A.»!
Στο πρώτο διοικητικό συμβούλιο, πρόεδρος της εταιρίας ήταν ο ίδιος ο  Νίκος Παπανδρέου , αντιπρόεδρος  η σύζυγός του Αλεξία Κληρονόμου μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ήταν ο (εν λόγω) δικηγόρος  Άγγελος Καραχάλιος…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...